Tällä kertaa käytiin pyörähtämässä ATT:n hallilla kokeilemassa saksalaisen Stefanie Semkatin B- ja C-rataa. B-rata oli ihan peruskiva agi-rata, jota tosin Summi kommentoi jälkikäteen näin:"Hyvä rata, tyhmä ohjaaja. Mitäs sitä totuutta kiertelemään. " Tuloksena HYL. 

Ellei lasketa ohjaajan totaalista blackoutia yhden hyppyesteen kohdalla, niin rata oli tosi onnistunut suoritus tytöiltä. Oli taas hieno katsoa, miten Minni tosiaan kuunteli Summia. Ja ne kontaktit, jee..

Omasta mokastaan kiukkuinen Summi oli ihan valmis lähtemään kotiin ekan radan jälkeen, mutta suostui lopulta kuitenkin jäämään vielä hyppyradalle. Rata vaikutti melkoisen vaativalta. Varsinkin nopean koiran kanssa siinä tosiaan oli pakko juosta ja lujaa. Ja just niin tytöt tekivät.. Tuloksena 0 ja ykkössija!! Ehkä komea pokaali vähän lievitti Summin pettymystä edellisen radan hylystä. Pakko myöntää, että nälkä jäi. Ehkä osittain siksi oli pakko kotimatkalla poiketa pizzerian kautta...

Harjalaisilla olikin melkoisen hyvä viikonloppu, kun nollia suorastaan sateli. Hienoa!!! Ja ONNEA vielä Riitta tuplista sekä Mervi ja Tarleena nousunollista!!!! Tsempillä kohti uusia koitoksia!!!

    T: Edelleen tytöistään ylpeä agi-äiti Satu