Vuoden viimeisiksi kisoiksi valitsin ATT:n kisat, joissa tuomarina molemmilla radoilla toimi Kroatialainen Alen Marekovic.

Eka rata oli kivan tuntuinen ja ohjaajat saivat tosissaan pitää vauhtia. Startissa Manu varasti ja multa meni kaikki suunnitelmat päin mäntyä, mutta jostain selkärangasta tuli korjaukset ja se oli ihan ok suoritus - ihan kuin olisin suunnitellut ohjaavani niin. Tukittu Kontakteilta tuomari antoi todella helposti virheitä. Ja mekin otettiin 5 vp puomin alastulosta. Tarkkaan varmistin ja olin vielä maaliin tullessa varma, et tuli virheetön ratasuoritus. Keinusuoritus oli upea. Yliaikaa oli 5,94 sek. Sij. 7/13.

Toinen rata olikin vähän erinlainen. Radalla oli vain 12 estettä. Osa esteistä suoritettiin pariin kertaan ja esteet oli aseteltu todella ahtaasti. Sijoittelu oli tehty niin, että koko ajan sai olla skarppina, ettei koira suorita väärää estettä. Manulle oli tällä toisella radalla hajumaailma jo vähän liikaa ja homma meni nuuskutteluksi. Ennen ekaa rataa kilpakumppanin koira pasko keinulle ja ennen meidän toista ratasuoritusta tää sama koira pissasi keinulle. Nuuskutteluista johtuen meille 10 vp ja yliaikaa 28,92 sek.

Uudet kujeet ensi vuonna.

Jaana