Laiskana kopsattu omasta blogista..

Hyvät hyssykät, kyllä Siiri osaa. Olla nimittäin hölmö ;) Tänään ajeltiin Vöyriin kisaamaan, tuomarina Tuomo Pajari. Radat olivat melko helppoja, ihanneaikaan päästäkseen piti painella 3,6 m/sek joten jos ei suurempia ohjausvirheitä ja koiralla hyvä vauhti niin olisi ollut mahdollisuus Siirin kanssa aliaikaan.

A-radalla oli kohta jossa Aan jälkeen oli hyppy ja putken suu suoraan tyrkyllä, Siiri otti Aan alastulokontaktin jotenkuten ja ihan kuin kirppu oli sitä purrut persuuksiin kun se lähti kovalla vauhdilla hypylle ja minä että jopas irtoo hienosti putkeen.. Mutta Siiripä meni putken ohi, what ? No siinä sitten korjaus, yritti hypätä putken ylikin mutta sain sen sitten menemään ihan oikein, eli femma tuosta hässäkästä ja maaliin tultiin yliajalla +3,30, tulos 8,30.

B-radalla melko samankaltainen kohta jossa Aalta putkeen, no tällä kertaa Aalla tuomari tuli katsomaan kontaktia melko läheltä ja Siiri tuijottelemaan tuomaria takaisin jotta mitäs kyttäät ;) Aalta ihan ok kontakti mutta kun lähetin koiruuden putkeen oli sen vielä varmistettava tuomarin sijainti ja pysähtyi putken suulla katsoakseen taakseen, kielto tästä, voi kääks.. Muuten hyvä ja sujuva rata mutta aikaa paloi tuossa tuijottelussa ja pysähtymisessä, maaliin yliajalla +3,60, tulos 8,60.

Jalla ja Kaitsu aloittivat uransa kolmosluokassa, A-radalla Jalla-boy oli sitä mieltä että vöyrin kontaktiesteet ovat liukkaita ja pelottavia, puomin ylösmenolla hyppäsi puolesta välistä alas, vielä toinen kielto puomilta ja kielto keinulla joten tuloksena hyl. Muuten sujuva rata. B-radalla Kaitsu varmisteli puomin ylösmenon viimotten päälle, siinä paloi hieman aikaa. Rata meni sujuvasti pienillä kaarroksilla ja mukavalla poromaisella vauhdilla, maaliin ilman virheitä yliajalla +3,35 ja sijoitus hienosti kolmas :) Komia kolmosluokan korkkaus !

1289130270_img-d41d8cd98f00b204e9800998e