Tänään oli sitten minun ja Siirin vuoro tehdä parhaamme. Tuomarina jatkoi eiliseen tapaan Henri Luomala joka jatkoi linjaansa tehden soljuvia ratoja ei niin tiukoilla ihanneajoilla, det passar bra :) C-rata oli agilityrata ja teimme Siderin kanssa yhteislähdön, koiruus oli kivasti kuulolla ja ohjauslinjat menivät niin kuin olin suunnitellut, kontaktit eivät kyllä olleet parhaasta päästä mutta maalilinja ylitettiin ilman että tuomarin käsi olisi noussut joten ratavirheitä nolla. Aika alitettiin -5,48, huisia :) Sijoitus tällä tuloksella 7/28.

D-rata oli hyppis, kovasti ei ollut paineita koska olin ihan tyytyväinen jo ekan radan nollaan. Sitten tajusin että puhtaalla ratasuorituksella olisimme melko korkealla piirinmestaruuksia ajatellen (ekan radan jälkeen oltiin toisena) joten olihan se sitten otettava tosissaan hyppärikin ;) Tehtiin taas yhteislähtö, tällä radalla Siiri ei ollut ihan niin hyvin kuulolla joten jouduin käyttämään vähän enemmän ääntäni ettei koira olisi livennyt hommista. Ei virheitä, aika -2,33, nollatulos, sijoitus 7/30.

1284907337_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Piirinmestaruudessa lasketaan yhteen agi ja hyppyradan tulos joka meillä puhdas nolla ajalla -7,81. Tällä tuloksessa voitimme Satakunnan maxien Piirinmestaruuden, wuhuu :) Uskomatonta. Kiva lisä on se että tällä pm-nollatuloksella olemme oikeutettuja osallistumaan vuoden 2011 SM-kisoihin !

Susann ja Siiri