Mahtavan aurinkoisesta Vaasasta terveisiä. :-)
 

Manulla oli viikonlopun aikana 4 starttia a'la Eeva-Liisa Pohjanen. Eka rata oli agirata, jossa oli suht paljon mutkia matkassa ja ihanneaika 39 s. Manu eteni hienosti mun mukana ja iloksemme radalla ei ollut keinua. Manu tuli virheettömällä ratasuorituksella maaliin, mutta yliaikaa oli +7,71 sek. Tällä tuloksella pokkasimme kolmospalkinnon.

Toisella radalla oli sitten sujautimme putkeen pari kertaa, kun olisi pitänyt nousta puomille. Putki U:na puomin ylösnousun alla. Tuloksena HYL, mutta hienosti poika päästeli loppuun asti.

Sunnuntaina eka rata näytti jo aivan liian vaikealta. Kepeille vienti todella haastavasta kulmasta ja muitakin tiukkoja paikkoja. Keinukin nyt kentällä, joten mulla ei sen kummempia odotuksia ollut tältä radalta. Manu kuitenkin suoritti upeasti rataa. Totteli jokaista käskyäni ja liikettäni. Virheettömällä ratasuorituksella maaliin, mutta tiesin jo etukäteen ettei aika voi riittää, koska kieputusta ja haltuunottoa ihan hirveästi (oiskohan kukaan päässyt ihanneaikaan..). Yliaikaa tuli +10,95 sek, mutta se riitti voittoon. Jee. 

Viimeisenä ratana hypäri. Vauhdikas tosi kiva rata, jossa haastavia kulmia. Tehtiin Manun kanssa vauhdikas virheetön suoritus. Luokan ainoa tulos.. Voitto! Sitten jännitin loppuaikaa.. yliaikaa vaivaiset +1,43 sekunttia.
Tuomari totesi, että pienestä kii, mutta sitten ensi kerralla..
 

Ihana viikonloppu kaiken kaikkiaan. Kolme virheetöntä ratasuoritusta neljästä startista. Koin kyllä onnistumisen iloa. Nyt vaan vauhtitreenien kimppuun, että saadaan ohjaajaan ja koiraan vauhtia,

Kiitos Rami & Ria, Pasi & Lena ja Riitta. Otetaan uusiksi varmasti.
Nähdään.

Jaana