Ekaks pakko kysyä, et näyttääkö Manu jotenkin cavalieriltä?   Nimittäin koko päivä Orivedellä kuulutettiin Manua cavalieriksi. Palkintojenjaossa oli sit jo pakko korjata asia.

Ohjelmassa oli kaksi Leena Rantamäki-Lahtisen rataa. Keppikulmat molemmissa tosi pahoja, mutta onneksi Manu osaa.  Ekalta radalta otettiin vitonen pituuden hipaisusta ja yliaikaa +6,79 sek. Pojalla oli tosi mahtava vauhti ja varmasti oltaisiin päästy ihanneaikaan, jos keinulla ei seisoskeltais. Tämä tulos riitti kuitenkin kakkospalkinnolle.

Toisen rata tehtiin virheettömästi, yliajalla +7,26 sek. Taas mahikset olisivat olleet ihanneaikaan, ellei keinulla tarttis aina seisoskella turhaan. Poika kulki todella hienosti molemmilla radoilla mun mukana ja seuraten jokaista käskyä ja liikettä. Kehitystä on vuodessa tapahtunut.  Nyt ei päästy palkinnoille.. nopeat syövät hitaat.

Oltais lunastettu pääsy spanielimestaruusradallekin, mutta jätettiin sen nyt väliin, ku en viitsinyt jäädä odottelemaan kolmosten B-kisan alkamista about 4 tunniksi.
Mukava, mutta kylmä ja tihkusateinen päivä takana. Sormikkaat pakko ottaa jo seuraaviin kisoihin mukaan.

Jaana