Taikakin kävi Rauman pitsi-agissa! Kuten jo aikaisemmin on kirjoitettu oli sään haltija kovin suosiollinen, miltei "pirullinen" , lämpöä ja aurinkoa riitti, mutta ei pidä meidän valittaman, Suomen suvi kun ei usein ole tällainen.

Itse kisasuorituksista näin lyhyesti, lauantai ja ensimmäinen rata Heinon todella kiva agirata, ohjaajalla varmaan hieman liikaa puristusta, mutta nollarata hienolla aliajalla, sijoitus kuitenkin "vasta" 4. Toinen rata möys agi ja Mikkilä, nyt mentiin rennommin ja tulos kisan ainoa puhdas nollarata tosi hienolla ajalla, joten tästä LUVA nolla. Kolmas rata Jalonen hyppäri josta "ohjaajan tyhmä" hylky, liikaa ei saa nauttia edellisestä makeasta!

Sunnuntaina taas säät samoin ja aloitus Heinon todella kivan oloisella agiradalla, ja ohjaajalla tosi puserrus ja Taika nimensä mukaan "Twister" ja tulos sen mukainen HYLKY. Toinen rata Jalosen agirata ja nyt taas rennompi meininki, mutta ohjaaja "sössi" keinulle viennin ja sen jälkeen velttoili vielä puomin alastulon, tulos 10 vp aika kohtalainen sijoitus 6. luulen mä!

Summa summarum, loistava kisaviikonloppu, Mikko ja jengi järjestäneet upeat kisat, toivottavasti ensi vuonna uudelleen. Seurakaverit mukana ja hienoa ajanviettoa upean harrastuksen parissa, onnea vaan myös hienoja tuloksia tehneille! Paikalla tosi kiva rento ja välitön tunnelma ja paljon tuttuja, KYLLÄ AGILITY ON KIVAA JA SIITÄ KUULUU NAUTTIA!