Sadetta luvattiin koko päiväksi, mutta aurinkoa saatiin.. hienoa. 

Eka rata oli Marjo Heinon käsialaa. Suht sujuva rata. Manu veteli virheettömän suorituksen ja vauhtikin oli mielestäni mainiota. Poika oli myös hyvin kuulolla.. mutta.. mutta.. keinulla piti pojan seisoskella, josta yliaikaa +14,68 sek. Sijoitus. 6/11.

Toka rata oli Sari Mikkilän "pitsinnypläys"-rata, kuten Pasi tuomarille totesi. Kieputusta ja pari ansakohtaa. Manun vauhti oli aavistuksen hitaampaa, kun ekalla radalla. Keinullakin seistiin huomattavasti kauemmin.. kävipä mielessä jopa jättää koiran yksin keinulle seisoskelemaan.  Tuloksena meilllä kielto aidalta ja  vitonen kepeiltä sekä huomattavasti yliaikaa, joten merkkasivat meille HYL.

Päivän viimeinen veto oli hypäri a'la Marjo Heino. Radalla oli pari todella erikoista ja kinkkistä kohtaa ja rata oli aika ahdas. Kuumuus rupesi olemaan jo liikaa meille. Manusta näki jo ennen rataa, että ei oikein enää jaksa. Nooh.. ohjaaja teki työvoiton ja vedätti koiran virheettömällä suorituksella maaliin. Yliaikaa +10,73 sek, joka riitti 3. sijoitukseen.

Huomenna taas pari vetoa.. mennään treenaamaan keinua kisoihin, ku treeneissä ongelmaa ei ole.
Kiva oli kisata, kun paljon tuttuja ja treenikavereita mukana. Onnea HARJAn muillekin kisaajille hyvistä suorituksista.