Manukin kävi viettämässä upean kisaviikonlopun Vaasassa. Lauantaina tosin olisi saanut sataa hieman vähemmän, niin ei olisi sunnuntai aamulla tarvinnut hiustenkuivaajalla kuivata lenkkareita..

Kaikki viikonlopun 5 starttia olivat Henri Luomalan käsialaa. Ihan kivoja ratoja olivatkin, joten täytyypä joskus mennä uudelleenkin.
A-rata oli hypäri ja se oli Manulta hienoa menoa. Ohjaaja vaan oletti tiukassa kulmassa olleen muurin olevan 'varma nakki', mutta kuinkas ollakaan siitä vitonen. Muuten virheetön ratasuoritus. Aikaa en tarkasti muista, mutta hieman yliaikaa taisi olla.

B ja C - radat eivät sitten olleetkaan enää kovin hyviä suorituksia. Toisesta HYL ja toisesta 15 vp. Nuuskutusta/keskittymiskyvyn puutetta oli havaittavissa. HYL tuli A:n suorittamisesta väärään suuntaan kiellon jälkeen. Kovasti yliaikaa molemmilla radoilla keinulla seisoskelusta. Ikävä juttu. Ekalla radalla vietimme aavistuksen vähemmän aikaa keinulla seisoskeluun.

Sunnuntai oli meillä parempi päivä. Molemmilta radoilta vain yksi virhe. Keinulla vietimme aivan liikaa aikaa. josta johtuen suoritukset kovin yliaikaisia. Saimme silti 3 palkinnon ekalta radalta. Se oli hieno juttu, kun palkintona oli upea pehmopallo, jollaisia Manu rakastaa yli kaiken. :-)

Tuolle keinulle vaan tarttee keksiä jotain.. ideoita otetaan mielellään vastaan...
Yksi este pilaa meidän kaikki kilpailut.

Kiitos mahtavalle kisakavereille ja onnittelut upeista suorituksista. Hauskaa oli.. otetaan uusiksi.