Välivuoden jälkeen oli taas aika kisata KAS:in Midnigt Sun Tournament-kisoissa. Ilma on ollut ihan mahtavaa ja auringoista, kisajärjestelyt todella hyvät, luonto äärimäisen kaunis, seura parasta mahdollista ja mökkielämä hyttysten "kyllästämä" varmaan ennätyksellinen.

Ohjelmassa oli 4 kisaa joista 3 agilityrataa ja yksi hyppyrata, tuomareina hääräsi Eeva-Liisa Pohjanen ja Jari Tienhaara.  Kisat aloitettiin aattona agilityradalla ja kimuraisella sellaisella josta Hurrilan pari otti HYLYT kuten 75 % koirakoista kaikissa luokissa...

Juhannuspäivä aloitettiin todellsella taistelumielellä tarkoituksena tehdä hienoa agirataa ja ratahan oli hieno, tulokset tosin jäivät saamatta eli HYLYT molemmille. Seuraavana vuorossa hyppyrata ja normaalin kimurantti kuten Juhannuksen kaikki radat olivat. Tällä kertaa oli asiat paremmin hallinnassa ja tulkosena Taikalla putken kiellon jäljiltä 5 vp ja sijoitus 2. hyvällä ajalla. Pinja taasen näytti osaamistaan ja teki 0-radan hienolla aliajalla ja vuoden 2011 ensimmäinen SM-nolla saavutettu, sijoitus 10.

Sunnuntaina oli vielä luvassa agirata ja todellisen kimurantti sellainen taas kerran. Taika aloitti vauhdilla ja keppien sisäänmenon liian vauhdikas eikä kääntynyt enää toiseen väliin tästä 5 vp vielä kun A-esteellä liukasteltiin jalat alta tiukasta tulokulmasta johtuen ,tuli yliaikaa. Sijoitus kuitenkin 1. joten ei nyt niin huonosti. Pinjalla todellinen haasterata jossa kontakteja riittämiin, joten virhepisteitä kerttyi, muuten ohjaus toimi ja Pinja eteni hienosti. sijoitus 7.

Summa summarum, Juhannukseen kuluu agilty ja reissaaminen hyvässä seurassa, KIITOS siitä Jaanalle ja Cockeripojille! Sen verran haasteltiin taas järjestäjiä. että ensi vuonna ollaan taas Hailuodossa tai Rokualla, ainakin toivotaan niin. Muutenkin Juhannuskisat oli taas täydellisen leppoisat ja uusia ja vanhoja tuttavuuksia tavattiin ja kuulumisia vaihdettiin. Radoista on todettava kuten tuloksista näkee, että helpolla ei täällä päässyt kukaan! Hauskaa oli kuitenkin!

Hurrilan "Juhannuspoppoo"