Tässä lyhyt raportti todella mukavan kisaviikonlopun jälkeen.  Lauantaina satoi niin paljon, ettei kengät enää kuivuneet sunnuntaiksi...  Lauantaina kisapöytä oli katettu 1- ja 2-luokalaisille eli Taikalla oli kolme kisaa.  Järjestäjä oli VAS ja tuomarina toimi Henri Luomala.

Kisa C:  Suoraviivaisen selkeä hyppyrata, josta tuli harmillinen vitonen riman pudotessa tiukassa käännöksessä.  Aika -7,26 ja sijoitus 3.

Kisa A:  Kaatosateessa tehty agirata, josta HYL ohjaajan huolimattomuutta.

Kisa B:  Vielä sateisemassa säässä vauhdikas agirata, josta puomin alastulokontaktin pysäytys-käsky liian aikaisin ja Taika hyppäsi sen yli.  Tulos: 5 vp ja 2. aliajalla -8,04.

Sunnuntaina toisen Vaasan agilityseuran BAC:n kisat.  Tuomarina edelleen Henri Luomala.  Kakkosluokan aikana taivas kirkastui ja kisasimme ihanassa säässä.  Sekä Taikalla että Pinjalla oli kaksi agikisaa ohjelmassa. 

Kisa A:  Taika aloitti jälleen hienosti, mutta ohjaaja hätäili yhden hypyn viennissä, joka aiheutti harmillisen kiellon.  Tulos: 5 vp ja 2. ajalla -5,69.  Taas pokattiin komea pokaali.  Pinjan A-kisa meni todella vauhdikkaasti ja uusi edestä veto-ohjaustyyli tuntui toimivan - tai, oliko vain aloittelijan tuuria..?!  Kiitos Tero Strömbergille, että rohkeutta löytyi ja ohjaaja teki töitä joka esteellä.  Puomin alastulokontakti toi harmillisen vitosen, muuten aika olisi riittänyt voittoon!  Tulos: 5 vp ja 7. aliajalla -4,81!

Kisa B:  Taikalla taas hyvä vauhti.  Harmillinen riman pudotus ja lentokeinu estivät tällä kerta nollatuloksen.  Suoritus riitti kuitenkin voittoon aliajalla -7,28.  Pinjallakin oli loistava meininki, josta taas "perinteinen" kontaktivirhe puomilta...  Muuten puhdas rata hyvällä aliajalla (-4,53) ja lopputulos 4.!

SUURET KIITOKSET mahtavasta kisaseurasta - Ramille ja Rialle, Suskille ja Kaitsulle sekä Jaanalle!  Näitä reissuja lisää!

  Hurrilalaiset