Manulla oli 3 starttia Nokialla. Koko päivän satoi vettä. Silti kisoihin lähdettiin korkealla kisafiiliksellä. Olinkin jo aloittanut perjantaina jo varustelun, kävin ostamassa uuden sadepuvun ja sateenvarjon ja muutenkin varusteet kasasin sen mukaan, että sade ei ainakaan ala 'ketuttamaan'.

Eka rata oli hypäri ja Anne Huittisen käsiallaa. Radalla oli vaikeita kulmia ja ansoja. Monilla oli vaikeuksia löytää sujuvia ohjauslinjoja, kuten meilläkin. Meillä kylläkin tää eka rata oli tosi surkea. Manu karkasi lähdössä ja teki omia ilojuoksukiemuroitaan sekä mun ohjaus aivan surkeaa. Tuloksena arvatenkin HYL.

Toinen rata oli Johanna Nybergin käsiallaa ja hän oli keksinyt kolmisen kappaletta hankalia ansakohtia radalle. Putkihulluille koirille lähes mahdottomia kulmia. Nyt mun ohjaus/käskytys tiukempaa ja Manu ihan kivasti kuulolla. Me onnistuttiin kaikissa näissä hankalissa kohdissa ja Manu suoritti keinunkin hitaasti ilman apuja. Yes. Virheet meillä tuli sitten ihan mun huolimattomasta ohjauksesta. 3 kieltoa = HYL. Yksi kielto hypyltä ja 2 renkaalta, ku oli vähän paha kulma ja Manu kiersi renkaan ympäri kaksi kertaa.

Kolmas rata oli myös Nybergin käsialaa ja hän kyllä osaa aina laittaa muutaman hankalan kohdan radalle. Manu oli kuulolla todella loistavasti tällä radalla ja mun käskytys hyvä. Vauhti ihan loistava. Virheetön sujuva ratasuoritus, harmillisella yliajalla +25,03 sek, joka otettiin keinun hitaasta suorituksesta. Tosi kiva fiilis silti tuosta virheettömästä radasta. Sijoitus oli muistaakseni jotain 12./20.

Nyt vaan tarttis saada tuo keinutouhu kuntoon. Tekee tuota hidastelua ainoastaan kisatilanteessa. Nyttenkin sama keinu oli sivussa ja treenattiin sitä.. no problem, kuten treeneissäkin. Voi ku osais koirakieltä ja Manu voisi kertoa ajatuksiaan keinusta.. ku mää en ymmärrä..  

Kotona oltiin joskus yöllä 23 jälkeen rankan kisapäivän jälkeen väsyneenä.
Riitalle suuret kiitokset kivasta kisaseurasta ja kisafiiliksen ylläpidosta!
Innolla seuraaviin kisoihin keskiviikkona Tamperelle!

Terkuin, Jaana