Aivan ihana kisaviikonloppu on takana.  Ahvenanmaa on erittäin kaunis paikka, ihmiset ovat mukavia ja kisasimme leppoisissa tunnelmissa.  Sääkään ei olisi voinut olla parempi.  Oli todellinen picnic-fiilis, kisapaikka loistava ja KIITOS ÅBSK:lle hyvistä ja mukavista järjestelyistä!  Täytyy mennä ensi vuonna uudelleen - isolla porukalla!

Koska ilta on myöhäinen, tässä lyhyt ja intensiivinen raportti Hurrilan jengin seikkailusta:

Lauantaina 15.5.  Ohjelmassa kolme kisaa, josta A- ja C-kisat olivat hyppäreitä ja B-kisa agi-kisa.  Tuomarina koko viikonlopun aikana oli Eevaliisa Pohjanen.  Radat kaikissa luokissa haastavia mutta mukavia.

KISA A:

Taika ja Pasi:  Hyppyrata, joka alkoi mielenkiintoisesti vaikealla pujotteluesteelle viennillä toisena esteenä.  Taika oli kuitenkin kuulolla ja kepit se osaa.  Rata oli etenevä ja nopea ja meni virheettömästi, mutta sokea putkikulma tuotti harmillisen vitosen.  Tulos, aika -11,19 / 5 vp / sijoitus 1.

Pinja ja Lena:  Hyppäri, joka alkoi samalla julmalla tavalla kuten ykkösluokalaisille ja sisälsi vielä saman ilkeän sokean putkikulman, mutta toisesta suunnasta.  Olosuhteet olivat todella kuumat, mutta siitä kisapari piti ja tulos oli sen mukainen.  Puhdas nollarata ajalla -3,56 ja sijoitus 3.

KISA B:

Taika ja Pasi:  Agilityrata, joka sopii erinomasesti kisaparille kolmella kontaktilla.  Ei muita kommentteja kuin loistava ja puhdas rata, jonka aika -9,93, sijoitus 1., sertti ja siirto kakkosluokkaan!  Todella onnistumisen iloa!

Pinja ja Lena:  Pinja oli nyt kuumempi kuin ilma ja vedimme komean hylyn...

KISA C:

Taika ja Pasi:  Eka startti kakkosissa.  Kuuma ja todella pitkä päivä oli tehnnyt tehtävänsä ja pari teki hylyn, kun isäntä hukkasi jälleen koiraansa putkeen viennissä ja Taika kävi tervehtimässä emäntää radan reunalla...

Pinja ja Lena:  Hyppyrata peilikuvana, joka sopii taas parille kuin käsi hanskaan.  Pinja juoksi ja emäntä ohjasi sen mukaan.  Tuli taas tehtyä puhdas nolla ajalla -2,16, sijoitus 4.  Ohjaaja loisti kilpaa auringon kanssa!

Sunnuntai 16.5. / KISA D / Agilityrata:

Taika ja Pasi:  Liiallinen "ylihuolellisuus" putken viennissä aiheutti harmillisen virheen, jonka jälkeen A:n alastulokontakti aiheutti vielä toisen ohjaajan huolimattomuus virheen.  Muuten hieno rata ja hyvät muut kontaktit.  Tulos, aika -9,60 / 10 vp / sijoitus 1.

Pinja ja Lena:  Ohjaajan odotukset eivät olleet korkealla kun hän näki, että radalla oli neljä kontaktia!  A-este kahdesti, puomi ja keinu...  Päätin kuitenkin ottaa maltillisen ohjauksen ja se tuotti loistavan tuloksen.  Kontaktit sujuivat kuin treeneissä ja Pinja oli uskomaton.  Pääsimme maaliin virheittä ja vielä aliajalla!  Tulos ajalla -0,08(!) ja sijoitus 4.!

Olemme kokeneet aivan sairaan hauskan, kivan ja voittokkaan agi-viikonlopun.  Kolme voittoa ja yksi kolmossija tuotti 14 kg ruoka (Royal Canin-lahjakortilla), 75 euron edestä Viking Linen lahjakortteja, neljä pokaalia sekä ruusukkeita.  (Pasin kommentti: "olipa punainen viikonloppu, punaiset laivat, punaisia ruusukkeita ja punaiseksi palannut kroppa...")