Pari vuotta on vierähtänyt kun olemme Taikan kanssa tänne kisaraportteja rustannut, joten allekirjoittaneen taidot saattaa olla vähän ruosteessa, niin muuten on ohjauskin. Taika toimíi, ohjaaja ei.

Oli taas hienoa startata pitkän tauon jälkeen virallisissa kisoissa!  

Lyhyet "raportit" radoista näin nopeasti.

1. rata tuomari Marjo Heino, kiva rata kolmella kontaktiesteellä, puomi, A ja keinu, aikaa reilusti tehdä rata rauhassa ja maalin puhtaalla radalla, sijoitus 1. ja LUVA!

2. rata myös Marjo Heino, putkeen syöttö huolimaton (lue ohjaaja EI SUORITTANUT ) ja kepeille mennessä Taika törmäsi ohjaajan huolimattomasti asettuneeseen jalkaan. tulos 10vp sijoitus 8. Muuten tosi kivaa!

3.rata Henri Luomala, kiva rata, ohjaaja ei taaskaan suorittanut ohjausta putkille ja muurin palikka alas, tulos 15 vp ja sijoitus 10.

Summa summarum, kisaaminen on kivaa!  Taikalle ja ohjaajalle pakollinen tauko agilitystä ja TOKO:n treenaaminen on tuottanut tulosta, joten mm. kontaktit toimii kauniisti. Taikan etenemisvauhti radalla on n. 3,8 m/s ja silti ehtii kuuntelemaan ohjaaja epätoivoisia neuvoja. (Niinkuin edesmennyt kartanlukija sanoi; vasemmalle EIKU....!)  Kisaaminen tuntui taas mukavalta ja ATT:n halli kaikkineen oli oiva paikka taas aloitella.

Uuden aikakauden avaustulos 05.04.2010 ATT:n Pääsiäiskisat!

Taika & Magicman