Kopioitu omasta blogista, meillä puolen vuoden kisatauko jonka aikana Siiri pyöräytti 10 pentua ja treenejä ennen kisoja tasan yhden kerran....

Aamulla lähdettiin Siirin kanssa ajelemaan Lietoon TSAUn agikisoihin. Ohjelmassa kaksi starttia, molemmat agiratoja. Tuomaroimassa Eija Berglund joka tekee mukavan haastavia ratoja, tänään molemmilla radoilla pari kinkkistä paikkaa, onneksi oli vähän hidastempoisempi kaveri ohjattavana ;)

Ekalta radalta tuloksena hyl.. Ensimmäiset esteet meni taas vähän ihmetellessä että mikäs juttu tää olikaan.. ja siis "jäässä" oli sekä koira että ohjaaja ! Alkuradalla oli kohta jossa A:n alta meni putki, putkeen piti mennä mutta Siiri kääntyi mun ohjaamana Aalle.. no loppuradalla kepeille menon sössein mutta muuten ihan ok menoa.

Toisella radalla meno oli sujuvampaa ja molemmat paremmin läsnä :) Ratavirheitä ei tullut mutta taas kerran, melko kellontarkasti, niin Siirimäiseen tapaan runsaan sekunnin yliaika !! Blääh... Eihän mulla mitään kummempia odotuksia näille starteille ollut mutta kyllä ärsytti tuo yliaika. Mutta hyvä olo jäi B-radasta, varsin tyytyväinen olin pentuloman jälkeiseen kisakauden avaukseen :) Tuloksena tokalta radalta 1,21 ja sijoitus hienosti kolmas :)

Seuraavaksi ohjelmassa Siirin sterilointi ja kisakentille ehkä kesä-heinäkuussa.

Susann