Kisakausi lähti käyntiin myöskin Manun osalta Liedossa. Tuomarina molemmilla radoilla Eija Berglund. En ole ennen hänen radoillaan ollut ja haastetta oli minun makuuni sopivasti. Ansoja löytyi molemmilta radoilta.

Ekalla radalla oli suoraan aloituksen jälkeen puomi tarjolla ja jotenkin olisi pitänyt pystyä estämään ettei poika menisi tuonne puomille.. mutta minkäs teet.. HYL. Tämän jälkeen vauhdikasta nättiä työskentelyä.. kunnes keinulla tapahtui jotain. Itse en nähnyt kuin tilanteen lopun jossa Manu sylki hiekanjyviä suustaan kun oli tippunut jotenkin kunnolla keinulta. Itse olin jo tekemässä yliolanottoa keinun jälkeen, joten tässä kohtaa olisi pitänyt olla silmät selässäkin. Ei muuta kuin poika uudelleen keinulle.. pitkän suostuttelun jälkeen Manu uskalsi varovasti suorittaa keinun ja sai yleisöltä hienot aplodit palkaksi.

Toisella radalla Manu lankesi putkiansaan, josta HYL. Tässä radassa olisi kompastuskiveksi tullut tuo keinukin, koska poitsu ei suostunut sitä suorittamaan, vaan jouduin laskemaan käsin keinun alas.  
Toivottavasti vanha keinukammo ei nyt nostanut päätään. Toisaalta Manu on niin rämäpää, että hyvin nukutun yön jälkeen tällaiset jutut on unohtuneet.

Joka tapauksessa oli hienoa aloittaa kisakausi. Talven tauko tehnyt tehtävänsä ja nyt iski oikea kunnon kilpailuinto.  

Terkuin, Jaana