Tässä nopea raportti piirimestaruuskisojen tapahtumista 14.11.2009.

Lyhyesti siis;            SATAKUNNAN PIIRIMESTARUUS 2009

Mini III                           Camicats Pinja                    II-sija

                                       Camicats Kelly                    III-sija

Tarkemmat tulokset löytyy jo WeCA:n sivuilta, mutta lyhyesti sanoen päivä täytti meidän ja varmasti monen muunkin osallistujan odotukset enemmän kuin täydellisesti. Marjo Heinon radat eivät olleet helppoja, mutta toisaalta ne olivat haasteellisia ja tasapuolisia, niin  nopeille kuin teknisesti osaaville koirille ja ennenkaikkea hauskoja.

Ohjauksellisesti ei Hurrilan suoritukset olleet missään nimessä ns, "napakymppejä" tai mitenkään täydellistä katsottavaa, mutta toisaalta oltiin piirimestaruuskisoissa joissa kahden radan hyvä tai edes kohtuullinen yhteistulos ratkaisee, niin taktikointi ja varmistelu ehkä kuuluvat asiaan. Sekä Pinja että Kelly tekivät kohtuullisen tuloksen kisaamiseen ja treenaamiseen nähden, joten lopputulos lievästi sanoen ylitti kuitenkin meidän odotukset!

Onnellinen trio, piirimestaruus 14.11.2009 Satakunta / minit    (kuva Hannu Lehtimäki)

Itse kisapäivä oli jälleen mitä mukavin ja jos joku väittää satakuntalaisten olevan juroja, jäyhiä ja vaikeita lähestyä niin tulkaa mukaan kisaamaan agilityssä ja huomaatte miten välittömiä, yhteishenkisiä, hauskoja ja toisiaan tukevia koiran ohjaajat ovat. Ainakin WeCA:n kisoissa oli jälleen kerran niin loistava tunnelma ettei paremmasta väliä ja siellä toki oli myös muualtakin tulleita koirakoita, joten agility yhdistää. KIITOS KAIKILLE  hienosta kisapäivästä!