ja kopsataans taas omasta blogista..

Kaitsu lähti aamupäivällä kärräämään mua ja Siiriä kohti Nokiaa, ohjelmassa pari starttia, tuomaroimassa Salme Mujunen. Päivä aloitettiin D-kisalla, hyppyradalla. Ei pahoja paikkoja joten melko luottavaisin mielin lähdettiin starttaamaan. Rata menikin sujuvasti ilman virheitä ja vauhti oli jälleen suht hyvää. Taas raastavaa odottelua että mitens se aika... Kuuluttaja kertoi viiden koiran alittaneen ihanneajan joista neljä saisi luvan.. voi kääk oltaisko me se viides, vai tuliko edes miinusaikaa :/ No huh, kolmanneksi sijoituttiin parin nopean aussin jälkeen ja kisakirjaan nollamerkintä, jesh  Aika siis -6,1o, ja olisko etenemisnopeus ollut 3,52 m/sek jos oikein muistan..

Seuraavaksi kisa C, agirata. Rataprofiili helppo, yksi ansakohta pohditutti etukäteen mutta se selvitettiin. Muuten ei sitten ollutkaan menossa kehumista. Siirin keskittyminen oli tiessään ja pitkästä aikaa radalla oli nokka pystyssä hajuja bongaileva harmittavan hirveän haahuileva koira.. kääk. Joku haju neitokaisella oli otsalohkossa jota koitti paikantaa, oliko se sitten radan vierellä kuvaamassa ollut Kaitsu vai mikä, mutta sujuvaa meno ei ollut.

Puolivälissä rataa kun Aalta piti mennä ihan suoraan putkeen niin mitä tekee Siiri, ottaa kontaktin hienosti ja tekee uu-käännöksen ja käy haistelemassa tuomari-Salmea, käsittämätöntä ettei tästä tullut kieltovirhettä.. No virhe tuli sitten kepeillä toiseksi viimeisessä välillä kun Sirkkuli meinasi lähteä ilmeisesti moikkaamaan ratatyöntekijää. Sanomattakin selvää että tuosta radalla haahuilusta tuli yliaikaa +3,81. Lopputulos siis 8,81 ja sijoitus 8./22. Eka rata hyvä, toinen ei. Seuraavaa ja sitä viimeistä kolmosiin tarvittavaa luvanollaa saalistamme luultavasti sitten vasta ensi keväänä.

Susann ja Siiri-siideri