Kävimme tänään Ketterä-kentällä Köyliössä, missä Ketterä-Team järjesti epikset ja Pasilla oli saanut kunnian toimia tuomarina.  Ohjelmassa oli möllimini, möllimedi ja möllimaxi.  Rata oli suoraviivanen sisältäen m m kaksi "salmemaista" pitkää putkea, A-esteen ja puomin.  Vauhtia tuli kivasti heti ja oli hienoa katsoa miten jokainen ohjaaja juoksi, tsemppasi ja kannusti koiraansa.  Oli mainiota meininkiä!

Hieno oli myös se, että meidän "tuoreimmat" agiliitäjät eivät pelkää mitään ja tulivat rohkeasti kisaamaan ja saamaan uusia kokemuksia.  Starttilistalta löytyi Mini-luokasta: Mervi ja cavspa Minni ja Satu ja schipp Hessu / Medi-luokasta: Jari ja cocspa Rocky ja Jenni ja pitcol Pärsky / Maxi-luokasta: Anne ja espves Nita ja Juho ja lyhcol Lysti.  Tämä jengi piti hauskaa radalla ja näytti kaikille miten hieno laji tämä on, tulipa virheitä tai ei!  Todellista Onnistumisen Iloa!

Hyvällä mielellä kuunnelttiin sitten tuloksia:  Möllimini: 1. sija ja 0-voitto! Mervi ja Minni / Möllimedi: 3. sija Jari ja Rocky / Möllimaxi: 1. sija ja 0-voitto! Anne ja Nita ja 3. sija Juho ja Lysti!  ONNEA TEILLE!  Teitte hyvää työtä radalla!  Onnea myös Sadulle, joka kauko-ohjasi Hessun hienosti!  Siinä oli upea vauhti!  Onnea Jennillekin, joka kannusti Pärskyn loistavasti puomille! Hienoa!  Siinä oli sisua!

Jengi, joka todella laittoi harjan pystyyn tänään! 

Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin ja laittaa kirsut kohti seuraavia haasteita!

KIITOKSET Ketterä-Team:n koko porukalle hyvistä järjestelyistä ja mukavasta kisatunnelmasta!

:) Lena

PS. Kisojen jälkeen oli vielä pujottelukisa, avoin kaikille, jossa Hurrilan likat tekivät hat trickin.  Pinja vei voiton ennen Taikaa ja "Mummoa".