Laiskana kopsasin kisakertomuksen blogistani: Taas suosi keli kisapäivää, aurinko lämmitti Rauman agikenttää koko päivän. Mukaan kisailemaan lähti mun ja Siirin lisäksi Elsa ja Kaitsu. Maksikakkosten kisat alkoivat mukavasti iltapäivällä joten aamulla sai nukkua kauan, mukavaa. Agiradan tuomaroi Anne Savioja joka olikin tehnyt mielestäni melko vaativan radan, hyvä näin.

Startattiin Siirin kanssa heti toisena ja rata menikin kokonaisuudessaan mukavasti, kontaktit otettiin ja kepitkin suht nopeat. Ainut että Siiri hyppäsi kuudennen hyppyesteen väärästä suunnasta joten tuloksena hylky. Elsa ja Kaitsu oli heti meidän jälkeen, startissa pysyttiin ja luvan kanssa lähdettiin mutta sitten taas vanha rouva innostui tekemään ihan omaa suoritustaan ja unohti että ohjaajaa olisi soveliasta kuunnella. Hylky tuli kolmannella esteellä ja jälleen kerran hoffi lähti lapasista, taisi Kaitsu jättää leikin kesken jossain vaihetta rataa poistuen häväistynä paikalta.. No tästä olisi molemmilla koirakoilla hyvä parantaa seuraavalle radalle.

Hyppiksen tuomaroi uusi tuttavuus Anne Huittinen, rata oli suht helppo ja ajattelinkin että tässä startissa tulee paljon nopeita nollia. Siiri starttasi ekana, neljä ensimmäistä estettä Sidukka hyppeli vähän niinkuin itseään ihastellen ja vasta sen jälkeen saatiin kunnon vaihde päälle. Mentiin loppuun asti virheittä ja taas jännäämään aikaa, ja voi rähmä, nyt yliaikaa 0,79... ei oo muuten paljoo ku yrittää sen ääneen laskea !

Sitten heti meidän jälkeen Elsa ja K, peukut pystyyn. Toisella esteellä hypyn ohi, siintä kielto ja nopean korjauksen jälkeen samainen rima tippui. Vielä kepeiltä kielto mutta muuten pysyi Elsa hanskassa ja kuunteli ohjaajaa, pysyi startissakin taas :) Elsan tulos siis 15 ja yliaikaakin tuli virheiden korjaamisten johdosta 2,93. Ja nyt kun molemmat koirat saivat tuloksen niin pitihän sitä käydä katsomassa sijoituksia. Siiri hienosti toinen, wau :) ja Elsa sijalla 10.

Susann