Tänään käytiin starttaamassa pari kertaa Walatin kisoissa Valkeakoskella. Matkalla satoi aika rankastikin, mutta Valkeakoskella säästyttiin sateelta, paria pientä kuuroa luukuunottamatta. Ukkonenkin kiersi ympärillä, mutta onneksi ei häirinnyt kisaamista.

Tampereen kisoissa on aina paljon cockerien omistajia kisaamassa. Nytkin pojat saivat paljon kehuja. Heti kun saavuimme kisapaikalle, yksi cockeri-fani tuli ihailemaan ja rapsuttamaan poikia. Mä yritin keskustelun lomasta saada selvää, että mikä tilanne kentällä on menossa.. rataantutustuminenhan siellä.. minien varmaankin.. miksiköhän heitä on niin paljon.. onkohan siellä meditkin.. ONKOHAN SIELLÄ MEDITKIN.. paniikki!!! Pikaisesti kysymään asiaa ja tietenkin siellä oli meditkin. Onneksi kerkesin silti tutustumaan rataan, vaikka tuomarin puhuttelut menikin ohitse.

Ensimmäinen rata oli Anne Saviojan rata ja vaikea. Medeistä sai vain kolme tuloksen. Tässä voittajakolmikko: 1.) 19,79vp, 2.) 28,59vp, 3.) 39,05. ;-)
Manulle siis HYL. Ilmeisesti ollaan liian laiskasti treenattu viime aikoina, kun pojan piti suorittaa lähes kaikki esteet ominpäiten ja kahteen kertaan. Onneksi sentään ensi viikolla alkaa taas treenit. :-)
Positiivista Manun radassa sentään oli täydellinen keinusuoritus. :-)

Toinen rata oli Leena Rantamäki-Lahtisen hyppäri. Vauhtirata. Manulle kepeiltä 5vp ja okserin riman tiputuksesta 5vp. Yliaikaa +9,83. Tulos 19,83, sij. 6/13. Aliaikaan ei päässyt kuin voittaja.

Pakko laittaa tähän kuva Valkeakoskelaisten muurista.. jonka muutama koira juoksi läpi. ;-)

1249235651_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Terkuin, Jaana