Aivan upea aurinkoinen sää koko kisapäivän. Olkapäät ainakin ovat käristyneet, vaikka jossain vaiheessa aurinkorasvaakin käytin. Koirat saivat helpotusta hellepäivään jatkuvasta letkusuihkusta.. tosin eräs mieshenkilö kommentoi meidän suihkuttelua.. sun koirat ei oikein näytä arvostavan sun hyvää tarkoitusta. :-)

Eka rata oli Harri Huittisen käsialaa. Ei mistään helpoimmasta päästä oleva rata. Toisena esteenä puomi.. ja nyt se sitten tapahtui.. ensimmäinen kontaktivirhe puomin alastulolta kisoissa. auts. Sen jälkeen Manu vilahti putkeen tehden väärän radan. Noin puolessavälissä rataa oli okseri, jonka päälle Manu rojahti.. tullen turvalleen maahan. En pystynyt jatkamaan enää tästä rataa, vaan kiitin tuomaria ja lähdin tutkimaan koiraa. Onneksi ei sit kuitenkaan koiraa sattunut.

Toinen rata oli Vesa Sivosen suunnittelema. Putkijäyniä täynnä. Keinulle asti suoritus sujui hienosti.. mutta keinulla tapahtui jotain.. Manu jäi seisomaan keinulle.. 49 sekunttia mä houkuttelin sitä jatkamaan rataa.. lupasin sille kaikki mahdolliset herkut, (tuomarilla varmaan oli hauskaa) ennen kuin poika taas muina miehinä jatkoi rataansa. Loppupäässä rataa Manu vilahti väärään putkeen. Tuomari sanoi tässä kohtaa mulle, että kyllä se meni sinne putkeen. Ymmärsin tämän hänen kommentin niin, että olin ohjannut koiran juuri siihen väärään putkeen.. höh.. taas mä sössin.
Niin.. ja kävin suorituksen jälkeen kokeilemassa sivussa ollutta keinua, niin no problem. Mä luulen, et Manulle tuli jokin ajatuskatkos suorituksen aikana. :-) Niin ja tästä radasta ei medeille yhtään tulosta.

Kolmas rata Katarina Virkkalan suunnittelema. Tässä radassa oli aika paljon hyppyjen kierrätystä. Manulla upea eloisuus ja vauhtia on ollut koko päivän, vaikka pitkä kuuma päivä takana. Tästä radasta nollavoitto pienellä yliajalla (+3,27 sek).  Täytyypä mainita, että tässä kisassa voitimme noin 5 sek toiseksi tulleen walesinspringerspanielin, joka on meille todella tuttu kaveri.. onnea Riitta ja Tara! :-)

Kiitos mukaville kisakavereille Riitalle ja Johannalle. Teitte päivästä hauskan. :-)

-Jaana-