Jep, jep, viimeksi on kisattu huhtikuussa jolloin jäätiin "kontaktitreenitauolle" ja tänään päästiin testaamaan tositoimiin miten harjoitukset on tuottanut tulosta.

Valkeakoskella kaksi rataa, hyppäri ja agi, tuomarina Leena Rantamäki-Lahtinen. Mielenkiintoiset radat oli tuomari keksinyt ja ihan liian tiukat ihanneajat. Varsin vaatimattomiksi jäivät tulokset kaikilla kokoluokilla.

Halla suoritti hyppärin ilman virheitä, mutta yliaikaa tuli vähän päälle pari sekkaa. Höh sentään... No, tällä tuloksella pääsi kuitenkin kolmannelle sijalle! Jee :) 

Toka rata olikin sitten hylky. Pöh. Kontaktit otti haukku keinulta ja A:lta ok, mutta puomin alastulolta hyppäs yli! SUURI HÖH! Otettiin puomi uusiks ja siittähän se hylky sitten viimeistään tuli, kepeiltä oli jo ennestään vitonen tai hylky.

Halla oli koko päivän leppoisa ja hyväntuulinen. Kerjäsi jopa parilta pikkutytöltä rapsutuksia, ja oli varsin tyytyväisen näköinen, kun katala suunnitelma rapsutusten saamiseksi tuotti tulosta :) Erikiva kisapari oli mun Halla Haukku tänään!

Johanna ja Halla