Sunnuntaina Manulla oli vain yksi startti ohjelmassa, koska hyppäri alkaisi vasta puol 9 aikaan illalla.
Aamulla ilma näytti surkean sateiselta ja koirani tuntien se jähmettyy sateessa. Mutta onneksi juuri meidän startin aikaan ei juurikaan satanut. Nurmikko oli kuitenkin märkä, jonka vuoksi tuomari antoi muutaman sekunnin lisäaikaa ihanneaikaan, ettei kenellekään vaan sen vuoksi tule kiire.

Mua hirvitti hieman alun 3 hypyn setti, kun ne ei oikein ollut mistään suunnasta suorassa linjassa ja näiden jälkeen kepit. Virheettömästi koiruus sisälle kepeille, kunnes kompura-ohjaaja meni ja liukastui ja sekotti koiran rytmin, josta 5 vp. Hyi hyi ohjaaja, kun häiritsee koiran puhdasta rataa. ;-)

Vauhtia oli taas vaihteeksi kivasti. Tästä vauhdista on tullut vaan nyt uusi ongelma.. muurin kappaleet lentää. Taas lensi muurin palasia. Tähän täytyy nyt keksiä joku uusi käskytys, että hyppäisi korkeammalle. Tulos 11,92. Sijoitus 7./15.

Perusjätkältä perusveto viimeiseen KLAG päivään. :-)

Summa summarum.. Hieno vkl kokkolassa, vaikka nollia ei nyt meille rapissukaan. Pari tulosta ja pari hyvää hyllyä. Hienoa oli huomata, että Manun keinusuoritus on nykyään todella kaunis. Täysillä keinun päähän kontaktille odottamaan keinun laskeutumista. Eikä pienintäkään epäröintiä. En olisi vuosi sitten uskonut, että tämäkin päivä koittaa. :-)

Kiitos hauskasta kisaseurasta Suskille & Kaitsulle sekä super-Siirille, Wauhti-Elsalle, Poseeraus-Jallalle sekä Pikku-Pihkalle. :-)

Ensi vuonna taas kirsut kohti KLAGia! :-)

Jaana & cockeri-pojat