Grillaillaan tässä ilta-auringon lämmössä kanaa ja makkaraa, matkalla tänne oli kyllä usko koetuksella sään suhteen mutta juuri sopivan lämmin ja aurinkoinen on ilma ollut agiurheilua ajattellen Nauru Mökki on samaa tasoa kuin edellisinä vuosina, kovasti täällä näyttää olevan rakenteilla uutta joten sitä odotellessa.

Meiän kolmen kopla kisasi kaikki maksikakkosissa joten vipinää riitti, Jalla ja Kaitsu aloitti luokan ensimmäisenä ja kovasti hienosti meni loppusuoralle asti jossa kepeillä alkoi elvistelemään ja lähti kesken keppien pois ?! Tässä kohtaa pari aloitusta kepeille ja sitten okserin rima tippui; tuloksena 15 ratavirhettä ja kepeillä kämmäilyssä yliaikaa 10,56.. tulos 25,56 ja sijoitus 9.

Seuraavana parivaljakko Elsa ja Kaitsu joilla ensimmäinen virallinen startti yhdessä ! Ja se peppu pysyi kuin pysyikin lähdössä, wautsiwau,  yksi tavoite saavutettu Nauru Kaitsun haastava käskytys oli vähän liian kuumentavaa Elsalle joten kontaktit paukku ja pari rimaa tippui siinä vauhdissa. Tulos 20 ratavirhettä (puomin alastulo, aan alastulo ja kaksi rimaa) ja aika luokan toiseksi nopein -5,93 ja sijoitus 8. Mutta siis että tulos eikä varaslähtöä !

Viimeisenä kolmikosta radalle allekirjoittanut ja Siiri. Huomasin oikeastaan heti startissa että nyt on mukava vauhti päällä enkä kerinnyt edes tehdä valssia paikassa johon sitä suunnittelin joten se kertonee jotain meidän kanssa treenanneille Silmänisku Ei yhtään virhettä ja aika alittui -1,37, sijoitus toinen. Wuhuu, nousunolla, nyt ei tarvitse enää viikonloppuna tsempata, tavoitteet ovat jo ylittyneet Kieli ulkona

Susann