Mistä näitä palkintoja oikein tulee..

1247336583_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

No joo, asiaan eli aamun femmakerhon kuulumiset. Ekana radalla Jalla ja Kaitsu, taas kepeiltä ulosajo filmitähtityyliin, uusi syöttö ja loppurata ok, yliaikaa 4,36 tulos  9,36 jolla sijoituttiin tänään kymmenenneksi. Sitten Kaitsu lähti radalle Elsan kanssa, lähdössä pientä keskustelua (n. 45 sek..) saako radalle lähteä ilman lupaa vai ei.. No kun hetkeksi Elsan käskytys ohjaajalle loppui, niin Kaitsu antoi luvan lähteä radalle. Hienoa hallittua työskentelyä, harmiksi kolmanneksi viimeisellä esteellä eli puomilla tuli kontaktivirhe, eikä ollut edes paljosta kii. Kaitsu olikin sitä mieltä että tuomari olisi voinut olla noin pienen virheen huomaamatta, vieressä kun oli Silmänisku Tulos 5 ajalla -7,22 ja sijoitus kolmas, jee  Nauru

Vielä minä radalle Siirin kanssa, harmittava vitonen kepeiltä kun meinasi lähteä kolmanneksi viimeisestä välistä jatkamaan matkaa, muuten hyvää vauhtia piti Siirulainen. Sijoituttiin kuudenneksi aliajalla -3,03. Eli B kisasta kaikille vitosia ja mukavia onnistumisen hetkiä.

Tähän väliin Manun ja Jaanan menoa B-kisasta.

1247336493_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Illalla valmistauduttiin hyvin C-kisaan josta tulikin Catastrofaalinen... No ainakin Elsan kohdalla, mutta muutkin tiimin jäsenet epäonnistuivat.. Ekana Kaitsu ja Jalla. Heti toisen hyppyesteen ohitus, joka oli ihan suorassa linjassa, häh ?? Se sitten hypättiin väärään suuntaan takaisin eli HYL. Kepit menivät tietysti ihan ilmiöimäisesti, nyt kun muu klikkas. Loppusuoralla olleen puomin ylösmenolla Jalla hyppäsi alas ja pari jatkoi järkyttyneenä maaliin..

Seuraavaksi Kaitsu yritti luotsata Elsaa läpi helpon radan. Neljäntenä oli kepit joihin Kaitsu meni liian kovalla vauhdilla, Elsa kuumui välittömästi kun ei päässyt jatkamaan rataa omaa tahtiaan kun keppien aloituksessa tehtiin liian monta yritystä ja sitten pasmat menikin ihan sekaisin.. Kuudennen esteen jälkeen lähti lapanen eli hoffi lopullisesti käsistä ja voi niitä lohduttavia aploodeja, pellepari poistui hämillään radalta.

Illan viimeisenä minä poloinen yritin vielä nollaa mutta vielä mitä, heti ensimmäinen rima tippui, häh taas !? Toinen virhe tuli putkelta josta kielto ja vielä puomin alastulosta virhe, nyyh. Virheitä 15 ajalla -0,69 ja sijoitus 16. Mutta että Siiri on tehnyt jo kolme miinusaikaa on jo aika hienoa, jostain se ilo on revittävä joten jospa tästä Nauru Nyt grilli kuumaksi, taivaanrannalla näyttää synkältä, jospa kerittäisiin ennen ukkoskuuroja.  Fiilis hyvä tai ainakin keskinkertainen. Pettymykset voi huuhtaista terassilla hymyssä suin, mutta onnistumiset säilyy muistoissa aina, tai ainakin palkintokaapissa.

Ja vielä loppuun Kaitsun ajatelma "Suotta lähteä Kokkolaan asti, hyllyjä saa halvemmalla Turun IKEAsta"

Lopetamme täältä tähän.