Aamulla lähdimme ajoissa ajelemaan kohti Turkua. Ilma oli oikein kesäinen.. kylmä ja sateinen. Perillä satoikin sitten hetkittäin oikein kuin "saavista kaatamalla" ja kenttänä oli nurmikko, joten liukkaan kelin varoitukset olivat paikallaan.

Ensimmäinen rata oli Markku Vuorisen suunnittelema hyppyrata. Mä en kuitenkaan osannut riittävästi ottaa huomioon säävaraa Manun ohjaukseen. Psyykkasin itseäni ottamaan tosi rauhallisesti, mutta silti MÄ tein 2 virhettä. Alkusuoralla lähdin juoksemaan liian lujaa ja Manulle tuli vähän liian kiirus ja tiputti riman. Kepeiltä tuli myös kielto, kun en ottanut koiraa haltuun ennen keppejä. Oma moka. Yliaikaa +1,66. Yliaikaa oli kuitenkin vähemmän kuin kuvittelin. Huomasin koiruuden ottavan rauhallisesti märällä nurmikolla. Tulos 10vp, +1,66 sek. Sij. 13/20.

Toinen rata alkoikin lähes välittömästi. Agiradan oli suunnitellut Anne Savioja. Radassa löytyi nyt mutkaa ja pyöritystä ihan haastavasti. Voisin jopa kuvitella tällaisen radan kakkosilla. Hyvin tiukkaan ihanneaikaankaan ei tuomari antanut yhtään säävaraa, vaikka satoi kaatamalla.
Alkupäässä rataa olivat kepit, joille syötöstä tuli virhe.. tai niin mä luulin.. Tuloslistasta kuitenkin luin, että saatiin tästä kohdalta 10vp. Keppien jälkeen rentouduin ja nautein radan suorittamisesta ja se etenikin kuin vanha höyryveturi.. varmasti ja tasaisesti. Tulos 10vp, yliaikaa +9,21. Sijoitus 6/20. :-)

Manu muuten varasti taas molemmat startit. Teki saman tempun Ylöjärven kisoissa. Hmm.. olen vähän miettinyt, että meidän HARJAn koirilla on jokin salajuoni keskenään kun nämä starttivarastamiset ovat yleistyneet.. Olisikohan aika ottaa nämä meitin koiruudet pieneen puhutteluun tästä asiasta.. ;-)

Hyvä fiilis tästä päivästä. Huomennna taas 2 starttia. Toivottavasti ei sada ja Manu pääsee näyttämään osaamistaan. :-)

-Jaana-