1245495469_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tänään sää oli mitä parhain.. hieman kumpupilviä taivaalla ja aurinkokin vilahti välillä. Hieman tuuli, mutta ei kuitenkaan ollut kylmä.

Ensimmäisenä meillä oli Asko Jokisen agirata. Rata oli aika kinkkinen vaikeiden estekulmien vuoksi ja se aiheutti monelle hieman päänvaivaa. Yleisin tulos tällä radalla oli HYL. Manu teki kaikki ihan niin kuin pyysin. Pehmeä nurmikko teki Manulle vähän haastetta hyppyihin ja rima tippui matkalla sekä muuriin osui pojan takajalka. Mainittava asia tältä radalta, että suoritimme kepit väärältä puolelta virheettömästi. Tulos 10vp, yliaikaa +7,56 sek. Niin lujaa mentiin kuin päästiin. Tulokset kuitenkin oli niin tiukassa tällä radalla, että sijoituksemme oli 2./13.

Seuraavaksi meillä oli vuorossa Anne Saviojan rata. Tiedossa oli kivaa kieputusta ja puomin jälkeen 180 asteen käännös hypylle.. en nyt yhtäkkiä muista meidän tällaista treenanneen. Ennen ratasuoritusta tuskailin vähän tiukkaa ihanneaikaa.. mutta päätin sitten, että lähdemme tekemään  puhdasta rataa, ajasta viis.. ja se toimi. Tulos 0 ja yllätyksekseni aliaikaa -1,70 sek. :-) Luokkavoitto ja serti kakkosiin. :-)

Hieno päivä! Kyllä nyt kelpaa juhlia.. kuoharitkin on nyt korkattu. :-)

-Jaana-