Mulle kävi niin kuin omassa blogissa useasti. Kirjoitan tunnin ja sitten tökkäisen johonkin väärään nappulaan ja kaikki teksti häviää. No lyhennelmä siis.

Tuikulla 2 starttia tänään, sama tuomari kuin eilenkin ja taas oli tuomarilla oikein mukavat radat. Eka startti oli hyppyradalla. Tuikku oli hienosti kuulolla ja teki niin kuin ohjasin, mutta jotain ihmetiukkoja ohjauskaarteita multa ja tuloksena kolme (3!!!) pudonnutta rimaa. Tulos siis 15vp ja sijoitus jotain 13. tai sinne päin. Mutta jos jotain positiivista haluaa löytää, niin tämä taitaa olla meidän ensimmäinen tulos ylipäänsä hyppäriltä, Tuikku on yleensä aina hyppärillä singonnut jonnekin väärään putken päähän.

Toisella radalla mulla oli mielessä vaan ne eilisen kontaktivirheet ja päätin, että keskityn niihin. Rata vaati muutenkin tiukkoja haltuunottoja. Kontakteilla käytin ääntä kuulemma ihan reilunlaisesti ja Tuikku otti ne hienosti! Kaikki meni oikeastaan hienosti, mutta mutta mutta... Tapahtui jotain, jota ei ole ikinä tapahtunut! Tai ei ainakaan aikoihin... Tuikku haki ekan keppivälin ja lähti pujottelemaan, mutta sekosi sitten jotenkin systeemeissään ja oli jättänyt yhden keppivälin pujottelematta jatkaen taas sujuvaa pujottelua. Mä en huomannut mitään, luotan Tuikun pujotteluun ihan täydellisesti, juuri viime treeneissä rehvastelinkin sitä, miten luotettava se on nykyään kepeillä. Eli koska en korjannut keppejä, niin tulos HYL, muuten olisikin ollut 0... Vaan pitää sanoa, että mulle jäi silti radasta ihan nolla-fiilis, kaikki sujui muuten niin hyvin kuin sujua voi, eka kerran tuli sellainen olo, että tältä se sitten tuntuu, kun kaikki sujuu kuin tanssi.

Kokonaisuudessaan olen tosi tyytyväinen viikonloppuun. Kun muistelen kevättalven kisoja Raumalla ja mietin miten päätöntä meidän meno oli, kun Tuikku puri mua käsiin, rikkoi fleecen hihan ja meni minne halusi, niin tuntuu, että nyt mulla oli radalla ihan eri koira ja tuntui ihan eri lajiltakin koko harrastus. 

Lopuksi on vielä pakko sanoa, että nokialaiset osaavat järjestää agikisoja, oli tosi kivaa, kaikki toimi, kuuma oli ja jatkuva koirankastelupalvelu suihkutti ajoittain jonossa olevia koiria, palokunta kävi kastelemassa kentän ja esteet, tummansiniset putketkin olivat nimittäin melko kuumat. Päivät muodostuivat järjestäjille pitkäksi, mutta kaikki olivat hyvällä tuulella ja tunnelma oli mukava. Nokian kisat saavat kyllä pysyvän paikan meidän kisakalenterissa.