Keskiyön pikapäivitys huonolla nettiyhteydellä... 8 tuntia olen nyt miettinyt olenko tyytyväinen vai masentunut... eli ristiriitaisissa tunteissa mennään. Tuikulla siis tänään 2 starttia, molemmissa tuomarina Johanna Wüthrich ja molemmat radat oikein vaan kovasti mukavia.

Eka rata oli hieman jälkimmäistä kiemuraisempi, ei mitään erityisiä ansoja. Päätin nyt tällä kertaa käyttää takaaleikkauksia, kun ne ovat treeneissä sujuneet hyvin. Loppujen lopuksi käytin niitä takaaleikkauksia niin paljon, että kummallakaan radalla ei tullut yhtään valssia.

Mutta siis paluu ekaan rataan. Rata meni hienosti mielestäni, lukuunottamatta toiseksi vai kolmanneksi viimeistä estettä, joka oli puomi ja joka oli jo tavallaan loppusuoralla. Tuikku ei ottanut puomilta alasmenokontaktia, mutta irtosi kyllä komeasti loppusuoraa. Loppujen lopuksi tulos oli 10, sillä tuloslappuun oli merkitty myös yksi pudonut rima, jota kukaan tuttu ei ollut huomannut, eikä osannut siis myöskään kertoa miksi ja missä rima oli tipahtanut. Sijoitus 6., nollia ei tullut maxeissa ainoatakaan. Mun mielestä mun ohjaus oli sujuvaa ja jäi muuten hyvä fiilis, mutta toki harmitti kontaktivirhe, niitä kun ei ole tullut aikoihin. Vauhti meillä oli hyvä, aliaikaa taisi olla -13 ja risat.

Toinen rata oli suoraviivainen parilla ansapaikalla, jotka vaativat napakoita haltuunottoja. Puomi oli nyt radan alussa, kolmantena esteenä ja päätin ottaa alastulokontaktin varmanpäälle. Mä päätin, mutta Tuikku ei, eli kontaktivirhe taas puomin alastulolta ja lisäksi jäin jälkeen Tuikun kaahatessa eteenpäin, eli kielto heti seuraavalta esteeltä. Sen jälkeen jatkettiin mun mielestä hyvin sujuvaa menoa, mutta jostain ropsahti vielä 5vp, jota kukaan ei taaskaan osannut kertoa, itse epäilen, että voisi olla keinun ylönmeno, mutta en ole varma. Tulos siis 15vp, sijoitus 7. ja aliaikaa 12 ja risat.

Aika paljon nyt nyppii nuo tuplapuomikontaktivirheet. Aiemmin kun palkkasin makupalalla, vaadin pysähdyksen joka kontaktin alastulossa aina. Nyt kun on lelupalkka, olen vienyt vain makupalalautasia satunnaisesti. Homma on selvästi hajoamassa käsiin tältä osin. Toisaalta olen sikatyytyväinen siihen, että vaikka Tuikku kävi aika kuumana, ei yhtään käsinäykkäisyn yritystäkään ja haltuunotot sujuivat hyvin ja Tuikku oli kuulolla näitä kontakteja lukuunottamatta.  Summa summarum, kun yhden ongelman saa ratkaistua, on uusi ongelma jo odottamassa. Huoh.