No voihan himskatti .... mulle kävi Suvit, eli sain kirjoitettua lähes koko stoorin ja sitten kaikki jämähti ja kun aikani sorkin ja sorkin vähän joka nappulaa, niin kaikki katosi taivahan tuuliin, katotaan mitä saan aikaiseksi nyt.

Perjantai aamuna siis lähdettiin matkaan, matka meni yllättävän kivuttomasti ennakkopeloista huolimatta. Pelkäsin selän kipeytyvän monen tunnin autossa istumisesta, mutta ehkä pari pysähdystä ja pieni käpyttely metsässä metsäteitä pitkin auttoi asiaa ettei selkä vihoitellut yhtään kun saavuttiin perille.

Ja sitten kisoihin

A-kisa/Seppo Savikko; tässä tulee JOS! rata olisi mennyt niin kuin minä sen rataantutustumisessa harjoittelin, olisimme saaneet nollan, mutta kun sarjaestettä ei kuulunut tehdä niinkuin minä sen ohjasinCool, tulos oli HYL. Minä ihmettelin miksi tuomari risti kätensä vaikka koira menee kuin unelma, just niin joo, tarttiskos katsella peiliin enemmän, eikä viilistellä liikaa. Tällä radalla oli kolmosten radaksi löysä aika ja Tara toimi erittäin hienosti ohjauksessa joten olisimme saattaneet aliaikaan päästä, vaan nytpä sitä ei kelotettu. Olen joskus päättänyt etten seuraa miten jotkut toiset rataa suunnittelee, tämä osoitti että joko pitää katsella tarkempaan numerot radalla tai sit hivenen ehkä kurkistaa mitä muut tekee. No tästä jäi kuitenkin ihan hyvä mieli koska koira toimi mun ohjauksessa.

B-kisa/Anne Savioja: Tara oli aivan outo, se oli ihan omissa maailmoissaan ja eteni hitaasti. Radalla riman tiputus ja 5, kepeillemenossa haaveili eikä oikein tajunnut mitä pitäis tehdä, siitä 5 joten virheitä 10 ja rutkasti yliaikaa, Tuloslistalla oltiin viimeiset tuloksen tehneet, sijoitus 25/40. Häkkiä pois korjatessa huomasin että sinne oli oksennettu ja sen on oltava Tara koska oksennuksessa oli jäniksen papanoita, Tara popsi niitä pellolta kun oltiin lenkillä. Saattoi siis johtua siitäkin sen outo käytös?

C-kisa/Sari Mikkilä: Tara teki puhtaan radan, mutta saatiin yliaikaa 3,83, kaarrokset meni tosi pitkiksi, eli multa puuttu ohjauksesta se terävyys millä olisin saanut käännökset pienemmiksi, muuten ihan mukavasti. Sijoitus 9/45.

D-kisa/Esa Muotka: Taasen Taralta puhdas rata yliajalla 3,77, melkein tuli toisen esteen ohitse mutta sain korjattua ja keppikulma oli vaikea joten siinä mein vähän aikaa kun täyty varmistella että sais sisäänmenon oikeaan linjaan, myös tällä radalla parissa kohdassa liian pitkät kaarrokset, muuten ihan mukavasti sujui. Sijoitus 5/44.

E-kisa/Esa Muotka: Tara teki sen mitä pelkäsin sen tekevänkin, eli meni väärään päähän putkea ja siitä HYL. Muuten sujuva rata, ihan lopussa tökki toiseen putkeen lähetys, mutta hylyn jälkeen en kyllä siihen ohjaukseen enää niin panostanut joten se sai Taran vähän epävarmaksi mitä sen pitäisi tehdä. Tälläkin radalla Tara toimi, väärä putkenpää oli ihan oma moka.

Seinäjoen reissu oli oikein mukava ja antoisa, tunnelma oli leppoisa ja ilmat suosi. Majapaikka ja seura oli ihan mukava ja ympäristössä hyvät lenkkimaastot, eli ei mitään valittamista. Ihanaa huomata myös ettei ole enää "jännityksestä jäykkänä", vaan on löytynyt se mukava kutina vatsanpohjaan ja muuten ihan rauhallinen ja rento olo.

Kiitos vielä mukavasta kisaseurasta Pasille ja Lenalle, sekä kisaseuran lisäksi Jaanalle poikien kera myös mökkiseurasta.