Niin se vaan on, että pitkä harjoittelu joskus tuottaa tulosta. Tuulinen ja aurinkoinen päivä helli taas osaanottajia ja vaikka olikin viimeinen kisapäivä ja tunnelma hieman haikea, niin radat olivat jälleen kivoja ja mukavan haasteellisia.

Esa Muotkan agirata aloitti meidän päivän ja ensin radalle starttasi Pinja ja Lena. Kaikki sujui erinomaisesti kunnes tultiin toista kertaa saman putken suulle ja Pinja veti suun ohi, tästä 5 ratavirhepistettä ohjaajan piikkiin. Vieressä oleva puomi peloitti ohjaajaa. Rata jatkui sujuvasti sille kuuluisalle puomin alastulolle, vaikka ohjaaja huusikin tässä painokelvotonta pysähtymis/kontaktikäskyä Pinjalle, tämä hyppäsi varmuudella yli kontaktin ja taas 5 ratavirhettä. Sitten vain vauhdilla maaliin taas hienolla ihanneajan alituksella -4,91 s. Tulos 16./28.

Kelly puhkui intoa ja päätti ohittaa kolmanen hypyn ja pyrkiä putkeen josta kiellosta 5 ratavirhettä. Matka jatkui hienosti, mutta Kelly päätti sitten vielä tulla samasta putkesta takaisinkin ja taas rapsahti 5 ratavirhepistettä. Loppurata mentiinkin sitten takuuvarmalla Kellyn tyylillä, ainoastaan viimeinen rima tuli alas ja taas 5 ratavirhettä. Tulos sijoittamaton, syy 15 ratavirhepistettä ja yliaikaa 13,46 s.

Kisaviikonlopun viimeinen rata olikin iloinen ja vauhdikas Sari Mikkilän hyppäri. Pinja aloitti ja osoitti hienoa kisakestävyyttä ja nopeutta. Ja vihdoinkin kaikki osui kohdalleen ja kisapari tuli maaliin hienolla nollaradalla ja vielä aliajalla -1,45 s. Tulos 9./28. Ja mitä nuoret yritti edellä päätti Kellykin näyttää, että mummollakin kestävyys vielä riittää. Hieno puhdas nollarata, harmi vain pienellä yliajalla +3,21 s. Tulos 13./28. Pikkaisen hieno suoritus kun taakse jäi mm. Suomen mestari, tietysti sheltti.

Ei olisi kisaviikonloppu hienommin Hurrilalta päättyä ja taas kisakausi alkaa eri äänellä kellossa kuin mitä se päättyi viime syksynä. Kiitos Jaana ja Tuula mukavasta kisaseurasta ja kannustuksesta!

"Onnelliset" Hurrilalaiset

PS. Vielä se ruotsalainen "pärkkele" löytyy!