Heippa täältä Seinäjoelta!

Eilen Manulla oli 2 iltastarttia, jotka tuomaroi Anne Savioja.
Ratoina oli sama rata molemmista suunnista.

Taisi matkustus sekä pitkä päivän odotus vaikuttaa koiraan, sillä Manu oli aika väsyneen oloinen. Ensimmäinen rata menikin löntystelyksi ja Manu haki hylyn putkesta, jonne sen ei olisi kuulunut mennä (eikä se putki edes ollut hollilla, mutta löysi sen kuitenkin..)

Toinen startti oli joskus kahdeksan aikaan illalla, joten tiesin pojalla olevan kova nälkä. Rupesinkin hömpöttämään poikaa ruoka-sanalla. Lupasin ison annoksen RUOKAA, kun päästään mökkiin. Tepsi. Manuun tuli vauhtia. :-) Vauhdikas rata, mutta taas HYL samasta putkesta kuin edellisessä startissa. Nyt vaan se putki oli tosiaan kahden hypyn takana hollilla, mutta sinne ei olisi saanut mennä. Kepeillä oli jotain sähläystä, mutta hyvä fiilis jäi lähtiessä mökkiin grillaamaan makkaraa.

Tänään aamulla olikin sitten ykkösten startit. Nyt oli tuomarina Seppo Savikko. Ensimmäisellä radalla vauhdikas alku.. ensin 2 hyppyä 90 asteen kulmassa ja siitä kepeille. Kepeiltä 10 vp. muuten yhdessä hienosti maaliin ilman lisävirheitä. Yliaikaa tuli 6 sek. Täällä on Manun mielestä ihan selvästi väärän värinen keinu, kun se pitää suorittaa vaihteeksi hitaasti. Sijoitus 6/13.

Toinen Savikon rata vaikutti hieman vaikeammalta. Keppikulma oli ainakin ykkösten koirille tosi hankala. Alkuun 3 hypyn suora, jonka jälkeen lähes pakko suorittaa kepit väärältä puolelta. Nooh.. mä en ole koskaan tehnyt kisoissa keppejä väärältä puolelta, niin nyt ajattelin korkata senkin asian. :-)

Tuomari totesi puhuttelussa pienoisella virnistelyllä, että ne koirakot, jotka eivät suorittaneet rennosti ja onnistuneesti keppejä viime radalla, niin mitenköhän teidän nyt käy.. (*naurua*). Tulipa luottavainen olo..

No, ei muuta kuin radalle toivo korkealla. Mä sain kun sainkin Manun kepeille väärältä puolelta. Loppuratakin virheettömästi.. jee.. keinulla hidasteltiin yliajan 9 sek verran. Maalissa Tuula kertoi, että sain 5vp kosketuksesta kepeillä. On se tuomari tarkka.. meillä oli vahingossa käsi-nenäkosketus.. :-)

Koira sai tästä suorituksesta kyllä kaikki lihapullat mitä taskusta löytyi ja suuret rapsutukset. Kassista löytyi luukin palkkioksi. Nyt koira suoritti puhtaan radan, mutta mä mokasin vähän koskettamalla toista kirsuun. Sijoitus taas 6/13. :-)

Huomenna mulla onkin taas iltakisat tiedossa. Nyt lähdetään kohta hakemaan poikien kanssa ensimmäiset jäätelötötteröt, kun sellaisen kioskin näin matkalla.

Terkuin, Jaana