Lähdimme auringonpaisteessa aamulla toivoa täynnä kohti Seinäjokea. Päivän ohjelmassa oli kaksi starttia mini III luokassa Pinjalle ja Kellylle. Kisapaikka oli Nurmon koulun hieno hiekkakenttä ja oli kesän ensimmäisten ulkostarttien aika. Hurrilan järjesti alkuun omaa showta kun juuri pystytetty teltta päätti ottaa lentävän lähdön tuulenpuuskassa...

Ensimmäinen rata oli Seppo Savikon suunnittelema ja oli kohtuullisen pitkä n. 175 m:ä, ihan sujuva ja täynnä kontakteja Lenan ja Pinjan iloksi. Kelly "mummo" ja Pasi starttasi kuitenkin ensin ja rata oli "mummolle" mieleen, pituutta vain oli n. 5 m:ä liikaa, sillä toiseksi viimeinen este oli pituus ("mummon suosikkeja") ja niinpä viimeinen hyppy olikin sitten liikaa ja tuotti kiellon (5 virhepistettä) ja muutaman sekunnin yliaikaa. Sijoitus 15. / 24. Ihan hieno rata, jossa suurimman syyn virheestä saa ottaa ohjaaja lopun liiallisesta vedätyksestä. Hieno suoritus kuitenkin.

Pinja ja Lena aloitti ulkokisakautensa hyvällä mielellä. Pinja odotti startissa kiltisti ja kuunteli ohjaajaansa. Kepeille meno oli hieman tökkivä, mutta rytmi löytyi kuitenkin hienosti "mörkö" puomille asti, jonka alla ollut putki aiheutti alastulolle loikan ja 5 virhepistettä. Muuten puhdas rata hienolla ali ajalla (- 6,32 s) sijoitus 12. / 24.

Toinen rata tuotti tasaisen tuloksen Hurrilaan, kaksi nopeaa hylkyä heti radan alussa. Anne Savioja oli tehnyt teknisen ja kivan radan, mutta väsyneet koirat ja ohjaajat aliarvioivat radan tutustumisen aikana ja viimeinen terävyys puuttui ohjauksesta. Kelly jopa väsähti niin paljon, että päätti jättää koko leikin lopulta kesken. Pinja taas meni niin kuumilla kierroksilla, että putket "maistuivat" liikaakin. Oli kuitenkin hauskaa ja hotelliin lähdettiin hymyssä suin.

Huomenna illalla uudet kujeet.

Raportointi hotellista viinin lasin äärestä, kirjoittajat eivät vastaa tekstistä.