Laiska kun olen niin kopioin tähän suunnilleen saman jutun kun olin omaan blogiin vuodattanut...

Noormarkussa oli tänään agikisat joissa tuomaroi Eija Berglund. Kolmosille oli mahdollisuus kahteen starttiin ja kakkosilla yksi startti. Olin ilmoittanut kisoihin Tyynen ja Elsan. Kummallekkaan en ollut asetettanut sen ihmeellisempiä tavoitteita, molemmathan ovat periaatteessa eläkkeellä agista enkä treenaile niiden kanssa aktiivisesti. Kolmoset olivat ensin vuorossa ja Berglund oli tehnyt haastavat radat sekä kolmosille että kakkosille niin ajan kuin radan profiilin ja esteiden tulokulmien puitteissa.

Tyynen ekan startin ohjasin laulun sanoja lainatakseni "ota löysin rantein, älä jännitä" ja meni vähän liiankin rennosti ;) Käskytys ei ollut tarpeeksi tiukkaa eikä oikea aikaista joten pari kertaa tuli hirmuisen jättisuuret kaarteet ja kahdelta esteeltä kielto; hyppyesteeltä ja kepeiltä. Maaliin siis ratavirheillä 10 ja aikaa suttaantui noihin kaarteisiin ja virheiden korjaamisiin joten ylitettiin ihanne +3,28. Tulos 13,28 oikeutti sijaan 12.

Toisella startilla otin vartalo-ohjauksen lisäksi paremmin käyttöön myös äänen joka edellisessä oli vähän kuiskailun ja pyytämisen rajamailla ;) Johan auttoi ja paketti pysyi paljon paremmin kasassa, kaarteet ei olleet enää niin laajoja ja Tyyne oli paremmin käsissä ja edettiin rataa sutjakasti, kolmanneksi viimeinen este oli puomi jonka alastulosta vitonen, mrrrr Huuto Maaliin ajalla -0,47 ja sijoitus tässä kisassa kuudes. Hitsin puomi, ekalla radalla Tyyne otti sen ylihyvin (lue to-della hitaasti ja varmasti) ja nyt pongahti komiasti yli. Mutta tästä tokasta radasta jäi hyvä mieli muuten :)

Elsa oli pahaenteisen rauhallinen ennen starttia.. mitä mahtoi olla tulossa.. No lähdössä istui nätisti kunnes pääsin ensimmäisen hypyn kohdalle ja johan ampui radalle täydet ilman lupaa.. Mulla meni pasmat vähän sekaisin, ensin meinasin jatkaa rataa, sitten ajattelin lähteä samantien autolle koirineni ja lopulta mä istutin haukkuvan ja hyppivän (kerro NYT muija minne seuraavaksi !?) hoffinretaleen tokan esteen eteen enkä lähtöön.. täh Päättämätön Hylkyhän siintä tuli. No pääasia ettei saanut jatkaa rataa varastamalla. Siis uusi lähtö kakkosesteen edestä ja virheittähän ja suht nopeasti se loppurata meni kontakteineen kaikkineen, jotta silleen.

Mukava päivä seurakavereiden kanssa tuli vietettyä, Elsan kuljetuspalvelu kisapaikalle toimi hyvin, kiitos Kaitsu ja oikeestaan oon ihan tyytyväinen Tyynen tokaan rataan ja Elsan rataan jos ei oteta huomioon sitä varaslähtöä Silmänisku Katsotaan minne eläkeläiset seuraavaksi pääsevät.