Manu kävi tänään starttaamassa pari kertaa uudessa ATT:n hallissa. Oli kyllä hienot puitteet harrastaa agilityä. Ohjelmassa oli Henri Luomalan 2 rataa. Radat oli hyviä ykkösten ratoja. 

Ensimmäinen rata meillä meni kaiken uuden ihasteluun: 
- Uusi tekonurmi tassujen alla, jota tietenkin piti haistella niin paljon kuin mahdollista. 
- Erilainen pinnoite puomilla.. hmm.. kysyvä katse ohjaajaan, että uskaltaako tästä edes kävellä??
- Kulmassa olevien kahden hypyn välissä pitää lähes jähmettyä, kun joku puhalsi niskaan.. 
  mitä kuka häh.. Mutta sehän oli vain lämmityskone joka puhalsi lämmintä ilmaa halliin.. 
- Keinulla.. kuka on tuonut meidän eteisen maton tähän päälle?? Jep. Keinu oli päällystetty sellaisella kuramatolla, jota meiltä kotoa löytyy käytäviltä. Manun vanha keinumörkö nosti päätään, mutta uskalsi kuitenkin suorittaa keinun.

Tuloksena siis HYL. Noh.. täytyy kyllä myöntää, että harmitti tämän suorituksen jälkeen. Koiralla unohtui korvat kotiin. Mietein, että kehtaanko edes startata seuraavalle radalle ja että kannattaako, kun taisi tulla liian paljon uutta uudessa hallissa Manulle.

Seuraavalle radalle startattiin taas kuitenkin menneet unohtaen. :-) Otettiin tiukkaa keskittymistä ja kontaktia ennen mein suoritusta. Yllättäen huomasinkin koiran keskittyvän muhun paljon paremmin kuin ennen aamun starttia.

Toiselta radalta 2 virhettä.. toinen Manun ;-) ja toinen mun. Rata alkoi ensimmäisten 5 esteen suoralla linjalla. Jätin Manun alkuun parin hypyn taakse ja Manu tiputti ensimmäisen riman.
Mä taas rupesin ennen keppejä varmistelemaan liikaa, enkä päästänyt Manua kepeille ennen kuin annoin luvan, niin siitähän rapsahti kielto. Pojalla oli muuten kova vauhti, mutta keinu piti suorittaa hitaasti, joten yliaikaa meille kellotettiin. Sijoitus 6./22.
Muuten ei mitään haisteluja eikä uuden ihmettelyä. JEES. Mulle jäi todella hyvä mieli tästä radasta. Näytti jopa agilityltä, eikä miltään pitsinnypläykseltä. :-)

-Jaana-