No niin, nyt on korkattu tämän vuoden kisakausi alkaneeksi.

Köröteltiin Taran kanssa Raumalle ja otettiin Leksukin mukaan haistelemaan "agituulia".  Pelkäsin etukäteen että nenä vie Taraa, kun kisat pidettiin maneesissa, mutta kisapaikassa ei ollut mitään vikaa, pohja ei ollut liian pehmeä, oli ihan hyvä juosta ja hevonkakkaratkin oli siivottu mallikkaasti pois, niitä ei ainakaan silmä bongannut, eikä myöskään Taran nenä.

Kisafiilis olisi saanut olla hieman korkeammalla tasolla, tuli lähdettyä jo sellaisella mielellä, että kunhan mennään ...   ja luulin myös lauantain perusteella (olo oli niinkuin kisoja ei olisi ollut tulossakaan), että ei edes jännitys vaivaa, vaan iskihän se sieltä sunnuntaina kuitenkin.

Hemmetti kun omistaa huonot hermot, niin omistaa, ei sille mitään mahda. Tää jännitys kyllä tästä tasaantuu kun noita kisoja tulee jokunen alle, mutta näyttää olevan jokavuotinen vaiva näin alkuun.

Jaa tulokset Kieli ulkona, no tasaista työtä tuli tehtyä, HYL ja HYL.

Heinon Marjolla oli Heinon Marjon tyyliset radat, ei siinä mitään. Tuloksia tehtiin vähän, mutta ei noi radat siis mitään mahdottomia olleet, aika mielenkiintoisiakin, kun oli pyöritystä, kuljetusta ja ansoja, ohjaajastahan se sit riippuu miten rata suoritetaan. Eka rata meni meiltä, omasta mielestäni kokonaisuudessaan sähläämiseksi, vaikka Pohjanpalon Pasi sanoi että paikka paikoin oli hyvää kuljetusta. Mukavaa kun joku löytää jotain positiivista Silmänisku.

Toinen rata oli suoraviivaisempi kuin eka, mutta kyllä selläkin niitä ansoja ja sarjaesteitä löytyi ihan riittävästi. Tällä radalla Tara olisi tehnyt nollat (yliaikaa kyllä varmasti olisi tullut), mutta arvatkaapas mitä tekee typerä ohjaaja, niin tietysti, ohjaa väärälle esteelle ja ihan simmppelissä kohdassa, siis niin iski dementia just tossa kohdassa, ei auta kuin valittaa .

Positiivista löytyi toiselta radalta; kontaktit kauniit, sylikäännös sujui mallikkaasti, keppien haku sujui hyvin, jee!

Kyllä se tästä ......