Ekat kaks ällää: hyLLy

Sillälailla pikku Einstein. Johannan kans hämmästeltiin, että eikö koirat osaa rengasta, kun minit ja medit laittoi ohi siitä aika paljon. Mun mielestä Taavi oli ihan rauhallinen ennen rataa ja kuulolla. Sitten menoks, sain heti sydänkohtauksen kun Taavi kiipes puomia koivet puoliks ulkona, varmistelin puomin alastulon ja huitaisin kädellä että renkaalle - joka oli linjassa - ja rupesin keskittymään itse jo tulevaan pöytää. Mut Taavikaan EI mennyt rengasta! Hylky sitten väärästä radasta kun piti jäädä koheltamaan siihen. Mulla on tälle asialle tietenkin jo 3-4 hyvää selitystä, mut ehkä oikea syy on se, että ohjasin huonosti ja oletin sen menevän sen. Siis kyllähän se meni, muttei oikeasta läviköstä. Toinen hyvä syy olis musta rengas, joka sekottui tummaan maneesin hiekkaan.. ja varmaan olin saunassa eilen liian kauan ja keitin kahvia väärään aikaan.

Pöytä muuten mentiin virhepuhtaasti, kepeiltä ois tullu virhe ja sit olinkin jo ihan hukassa+hermona ja Taavikin meinasi, että putken pää olis keskellä putkea.. not.

Vikat kaks ällää: noLLa

Pidettiin palis autolla Taavin kanssa, että jos mä ohjaan enemmän ja Taavi arpoo vähemmän, niin onnistuis edes kohtalainen suoritus. Mulla jäi rataan tutustumisessa vähän kesken yksi putken jälkeen tuleva sarja, jossa oli 2 x hyppy + A-este, joten mututuntumalla mentiin ja Jaana sanoi että tein siinä kaks takaaleikkausta, kun itse en oikein tiedä mitä tein, mutta tuli kokeiltua sekin. Suunnittelin kyl jotain ihan muuta. A:n kontaktit hyvät, putken jälkeen hyppy ja kiva kuljetus kepeille vauhdilla, huusin että odottais nyt vähäsen, ja Taavi himmasikin vauhtia, mutta meni silti omin nokkinensa kepeille, onneksi oikein, vaikka Jaana sanoi että seKIN oli hilkulla. Rengas suvereenisti, oli käskyssäkin kyllä eroa edelliseen. Ennen puomia jäin taas huutelemaan että hidasta, ja jättikin vauhtia ja osui kontakteille. Siittä putki hyppy hyppy ja a vot. Palkka mulle, kolmas sija, Iittalan kipot ja lahjakortti, tattis Raum.