Mulla on vieläkin vähän epätodellinen olo että tehtiinkö me oikeesti SE.. eli saimme vihdoin viimein sen viimeisen nollan ykkösissä ja nousimme kakkosluokaan Nauru Tässähän on vuosien mittaan jo monen monta kertaa menetetty toivo ja lopetettukin agility runsaaksi vuodeksi mutta niin vain aurinko paistoi risukasaan, jes !

Liedossa oli kaksi starttia ykkösille ja tuomaroimassa Henri Luomala joka on näitä ihan tuoreita tuomareita. Radat oli kivoja joskin molemmissa oli kohtia jossa aika pahoja kulmia ykkösluokkaan. Ekalla radalla omista ohjausvirheistä johtuen yhden hyppyesteen ohitus ja samaisen esteen rima tippui. Maaliin päästiin tuloksella 15 ja ajalla -3,13. En tiedä mistä se yksi virhe tuli.. Sijoitus 9. Tokalla radalla sitten virheetön suoritus ajalla -8,01 ja sijoitus kolmas, serti ja siirto kakkosiin Kieli ulkona

Nyt on jotenkin tyhjä olo kun "uran" tavoite saavutettu, mitä seuraavaksi ? Mitään runsasta kisaamista ei aloiteta, ehkä jatketaan näin että käydään joskus epiksissä treenaas ja sitten vaan kisoihin. Raumaa mietin.. no juhannuksena viimeistään jos koiruus pysyy terveenä.

Paljon kiitoksia saaduista onnitteluista, Elsa ja Susann kiittää & kumartaa.

P.S. Kiva että joku muukin on vaihtanut välillä blogipohjaa !