Heippa.

Jollakin tytöllä oli huppari missä luki: "Huono hermorakenne", kui kaukana totuudesta semne onkaan mun suhteen.. Mut tietysti tämä taas vahvisti että koira toimii ku mää halkeen jännitykseen, ja on aika tarkkaavainen.

Karin eka rata oli aika hauska, pari pahaa twistiä jota itse vielä vaikeutin kaikkea järkeä vastaan. Eli valssia ois pitäny käyttää takaaleikkauksen sijaan, mutta ihan hyvä se noin oli, kun ei tapahtunut katastrooffeja. Viimeinen putki keinun jälkeen oli pahan näkönen, mut pujahti sisään. Tämä rata oli Taavin ensimmäinen 0 ja sen verran nopea, että sillä sai myös Taavin ensimmäisen luokkavoiton! Vai onkos se ratavoitto? No en olisi joka tapauksessa uskonut, kun maxeissa oli n. 40 koiraa!

Nybergin rata oli kanssa kiva. Tokan radan syndrooma iski odotetusti, jolloin sitten ennakoin että se tulee kepeille, mutta se kääntyikin viereiselle puomille, vedin miehen takas kepeille ja sohelsin vitoset siitä. Muuten kätevästi mentiin loppuun ja mun mielestä vaikean näköiset putkeenmenot oli sille helpon näköistä ja kontaktitkin saatiin varman päälle, kun vain kehtasin huutaa koiralle vieraiden kuullen, että hiljentää.

Nyt MULLE toistoja kepeistä, ja tietty lisää kokemusta että lakkaa se kitinä ennen omaa vuoroa jännityksestä! Tavoitteeksi tälle vuodelle olen asettanutkin sen kolme nollaa, että terveiset vaan "valmennus"portaalle.

Oikke mukavaa ja kiitos kaikille kilteistä kannustuksista ja onnitteluista ja mitä kaikkea.