Heipsan,

Manu aloitti myös kisavuotensa Noormarkun loppiaiskisoista. Ohjelmassa oli 2 starttia, joista ensimmäinen Kari Jalosen käsialaa. Kivan vaikea, eli mukavasti suunniteltu rata. :-)

Ohjaajakin starttasi taas pienen toivonkipinän kanssa, että josko nyt jo olisi meidän aika saada tuloksia.. Tulos tuli.. tosin virheiden kera. 5 kepeiltä (ohjaaja sössi), 2 rimaa tippui ja 5 muurilta. Yliaikaa 18,32. Yliaika tuli piiitkiistä kaarista. öö.. Ei mikään huipputulos, mutta tuloslistalla oltiin 10:siä. Eli siis tulos. :-) Se on jotain se.. siis meille. :-)
Mainittava asia.. keinu sujui todella upeasti. Ei pienitäkään epäröintiä. Eli kova työ on tuottanut tulosta ja sain Manun keinukammon pois. Jee!

Toinen rata oli Johanna Nyberin käsialaa. Tykkään hänenkin radoista. Rata oli aika vauhdikas. Kepeille vienti oli tosi vaikea, ja puhtaita suorituksia siitä olikin vähän. Manu karkasi keinulle, kun se näkyi suoraan keppien lopusta. Sen jälkeen ohjaajankin pasmat menivät vähän sekaisin ja ohjasin Manun suoraan seuraavan putkeen väärään päähän. Tämän jälkeen Manu kävi kauheilla kierroksilla eikä oikein tiennyt minne päin lähtisi, joten kävin kääntämässä koirani menosuuntaan ja sitten matka jatkui virheettömästi maaliin asti. Tästä radasta jäi jotain kyllä hampaankoloon.

Kiitos mukavasta kisa -ja turistiseurasta. Oli kiva kisapäivä, eikä onneksi ollut kovin kylmä.

Terveisin, Jaana