Kerkesin jo vuodattaa omassa blogissani joten kopsaan saman tekstin tänne :)

Joopsjoops, länsirintamalta ei mitään uutta tai jotain siihen suuntaan.. Elsa sai meidän koiralaumasta luvan aloittaa tämän kauden agikisailut. Noormarkussa järjestettiin loppiaiskisat ja ohjelmassa oli pari starttia ja palattiin vanhaan malliin eli tuloksena kaksi hyllyä..

Ensimmäinen rata oli Kari Jalosen käsialaa, ei mikään liian helppo, mukava ykkösten rata. No hylky tehtiin heti alkuun. Nyt tein ensimmäistä kertaa virallisissa sen tempun että palautin nassin lähtöön kun se varasti ja kerkes hyppää ekan esteen ilman lupaa. Armoton ohjaaja ei antanut Elsan lähteä radalle sooloilemaan vaan otettiin homma ihan alusta. Nyt pysyi peppu maassa kunnes annoin lähtöluvan, rata meni (tietty) ihan sujuvasti kontakteineen kaikkineen. Tokavika este oli putki jolle huono näyttö/ei näyttöä, siintä olis tullu kielto mutta muuten hyvää menoa.

Toisen radan alku oli upea, peppu pysyi maassa eikä aikomustakaan varastaa :) Vaikea kepeille meno onnistui hyvin, moni sössi tässä kohdassa. No sitten tulikin tämän päivän yllätys; radalla oli kaksi putkea joissa molemmissa rouva meni sisään putkeen mutta teki täyskäännöksen heti nokan sinne saatuaan.. Siis että nyt toi elukka kehitti yhtäkkiä itselleen putkiongelman !! Puomin, keinun ja Aan kontaktit taas hyvät. Loppuradalla tuli yhdeltä hypyltä kielto kun turhautunut ohjaaja ohjasi vähän sinnepäin. Niin muuten toisen radan tuomaroi Johanna Nyberg.

Sum summarum, kannatti palauttaa Elsa lähtöön ekassa startissa, näin meinaan tehdä jatkossakin vaikka olisi viralliset. Eli siis valoa näkyvissä varasteluongelmaan. Tänään ei ollut nähtävissä ylikuumenemista ja pelleilyä, hyvä. Kontaktit oli hyvät, jees. Ja viimeisenä ajatelmana ettei koskaan voi tietää mitä agilityrata tuo tullessaan.. no toi on kyllä aika vanha viisaus ;)

Kiva että harjalaisia oli sekä kisaajina että yleisönä, tästä se uusi kisakausi alkaa !