Tavanomaisen kisapaniikin myötä mieleen tuli kaikkea muuta kuin itse suoritus: pitääkö agilityn epävirallisissakin olla kisakirja, entä jos Taavi pelkääkin putkia, entäs jos sählään kepit taas, olisiko sitten pitänyt mennä vain mölliluokkaan, miksen mennyt molempiin luokkiin??, onkohan nämä iltakisat nyt hyvä idea vai toimisko Taavi päivällä - MITÄ JOS SE EI TOIMI OLLENKAAN, pitäiskö imuroda kotona, jäikö kissalle ruokaa..

Laitettaessa nämä kaikki sivuun, rata oli ihan hauska ja siellä oli pientä hyppymietintääkin, siis hassussa linjassa esterypäs että joutui vähän painostamaan koiraa tai ottaa ylimääräistä kaarta. En paljoa lähtölupia (paniikissa) kuunnellut kun nakkasin Taavin matkaan. Se vähän mitä muistan, oli ihan ok, paitsi multa meinas loppua happi kepeillä enkä jaksanut sitä "menemenemene"-litanjaa loppuun, onneksi Taavi jaksoi!

0-rata herrane aika ja sija 2 / joku runsas 10 koirakkoa (aika 42,40 / -12,6). POWER! Mulla ei ollu Taavia ees palkintojen jaossa mukana kun katsoin että nopeita nollia ois tullut.

Kiitos Susannille seurasta!

Sari & Taituri-Taavi