Itsenäisyyspäivän vietto Wallsport Areenan lämpöisessä hallissa sujui mainiosti. Puitteet olivat tosiaan erinomaiset joten pitempääkin olisi viihtynyt, ei haitannut tuuli, sade, pakkanen, helle, auringonpaiste, hyttyset..

A-kisa jätettiin väliin kun oli tarkoitus osallistua skaboihin myös sunnuntaina Tyynen kanssa mutta sunnuntai jäi nyt väliin. Tosin ihan hyvä että startteja oli vain kaksi, se oli ihan tarpeeksi näille meidän eläimille. B-kisa oli siis agilityrata jossa meidän alku meni ihan kuin oltaisiin juuri tutustumassa ekaa kertaa esteisiin.. toisena esteenä radalla oleva puomin ylösmeno mentiin hiipien ja muutenkin hitaasti, sen jälkeen rengas josta meinasi tulla kielto jonka jälkeen putki josta meinasi tulla kielto.. Viidentenä oli kepit josta Siiri sitten saikin vaihteen päälle ja loppurata sujuvaa menoa. Virheitä ei tullut mutta yliaikaa ansaitusti 7,61. Sijoitus kuudes. Jalla ja Siiri muuten tekivät luokan ainoat ratavirheettömät radat ;)

C-kisa oli hyppis jossa paljon kierrättämistä, Siirillä hyvä vire päällä, ei virheitä radalta, sujuvaa menoa, tästä radasta sain sen kuuluisan onnistumisen ilon :)  Hitsi soikoon yliaikaa tuli 1,36. Sijoitus kolmas. Joku sanoi tuomarin puhuttelussa että onpas kova ihanneaika niin Sivonen tuumasi vain tyynesti että "elämä on" ;)

Tässä vähän kuvasatoa paikanpäältä:

2125887.jpg

Halli oli valoisa ja sinne mahtui hyvinkin kaksi rataa.

2125888.jpg

Ainoa miinus jos jostain tarvii valittaa oli "oleskelualue", kapea juoksurata hallin sivulla. Koirien kanssa ei saanut mennä kentälle kuin juuri ennen starttia.

2125886.jpg

Meidän corneri, hoffit makoilivat pehmeällä nurmella :)

2125889.jpg

2125896.jpg