Itsenäisyyspäivää vietettiin Seinäjoen upeassa kuplahallissa, teepaitakeli ja pöyristyttävän hienot puitteet. En ole moista mestaa kokenut agilityn saralla!

Jallan viime startista oli siis 14 kuukautta. Tämän tauon aikana treenaaminen on ollut vähemmän säännöllistä herran kinttuvaivan ja mun työni takia. Onnekseni tunnen koiran ja tiedän miten aisat pitäisi tehdä. Nyt oli oikea (korkea) aika taas lähteä starttiin!

Ensimmäinen agirata oli Vesa Sivosen. Noin 30 koirakkoa mukana. Normaali kakkosluokan rata parilla jujulla. Hain Jallaan poikkeuksellisen kovaa kontaktia alkulämmittelyn aikana ja sen takia olimmekin myöhästyä vuoroltamme. Kun tulimme halliin sisälle, Suski ryntää Siirin kanssa ovella vastaan ja ilmeestä ei voinut erehtyä, kenen starttivuoro oli jo kuulutettu! =) Viisi sekuntia, pillin vihellys, panta lentää kaaressa ja Pelholan pojat matkaan!
Jallalla huikea kontakti ohjaajaan, ei virheitä, aika -2,24, nollavoitto, jäähdyttely, poika häkkiin ja kuski kahville.

2126107.jpg

Toinen rata hyppyrata. Meille pahoja "satakasikymppisiä", eli aikaa vieviä kierrättämisiä ja kaarteita. En saanut aikaan sitä meille tärkeintä, eli kovaa kontaktia, joka tunnetusti on suoraan verrannollinen vauhtiin ja työn oikein tekemiseen. Olen tähänkin vetoon erittäin tyytyväinen.
Ei virheitä, aika +3.66, sijoitus 4. Tässä kohtaa lipsahti Suski ja Siiri tuloslistassa ohitsemme yhden pykälän, hienoa työtä plikat!

Upea päivä.

Alla poitsut odottelevat pääsyä palkintojenjakoon.

2125894.jpg