Käytiin juoksemassa kaksi rataa Turussa jossa tuomarina Markku Vuorinen. Vauhti Hallalla ok, mutta kontaktit ei! Elikkäs ekalta radalta 10, samoin toiselta. Molemmista enempi tai vähempi yliaikaa. Aikaa meni eniten siinä kun Halla pomppas molemmilla radoilla A:lta mun syliin ja siinä sitte meni hetki ennen ku päästiin taas jatkamaan. Muut virheet tuli ekalla radalla keinun alastulolta ja toisella kepeiltä kun Halla meni vauhdissa ohi.

Hitsit kun sais ton irtoamaan niin sen ei tarttis jäädä roikkumaan mun hihaan vaan sais mennä eikä ootella mua. No, sille tulee kohta juoksu ja sitte onki edessä muutaman kuukauden masennusaika että kyllä se vauhti siitä taas hiipuu. Höh.

Halla on kyllä ihana :) Tokan radan alussa, kun odoteltiin että tuomari antaa meille lähtöluvan, Halla oli niin hellyyttävä katsoessaan mua istualtaan tyyliin että: "No mitäs me nyt sitte tehtäs, kerro jo?" Ratojen jälkeen otettiin vähän tokoliikkeitä ja voi kun se teki mielellään vaikka oli muita koiria ja ihmisiä lähellä häiriönä. Meillä alkaa "nyt jo" kolmen ja puolen vuoden yhteiselon jälkeen yhteistyö toimia..Hehee.

Johanna ja Halla