Joo.

Tänään oli hyvä päivä.

Ykkösryhmä aloitti aamusella ja väsättiin perusrataa variaatioineen, ja tavoitteenani olikin tarkastella ohjaajien työskentelyä, kontaktia koiraan ja ohjaamisen paloa. Hyviä vetoja kaikilla, koska kuskit olivat tänään lähteneet selvästikin treenaamaan, ei vaan juoksuttamaan itseään ja koiraa. Ohjeet ja näkemykset menivät perille, koinkin että monelle jäi seuraaviin treeneihin jotain hyviä viemisiä. Ykkösryhmä vaikuttaa hyvältä!

Kakkosjengi touhusi samoilla esteillä, myöskin sitä "peilivariaatiota". Jees jees, nämä häiskät tunnenkin jo paremmin ja eteenpäin käy kehitys...

Ohjasin Jallaa pari vetoa ja voi mahdoton miten tyytyväinen olenkaan. Poika louskuttaa innosta kuten rodun mielestäni kentällä pitääkin, vauhtia on tullut taukomme aikana. Upea fiilis!

Oisko sitten näin:
"Yritän tänään tehdä asiat kuten viimeksi hyväksi koin, katson koiraa ja luen sitä, katse seuraavalle esteelle. Nyt ohjaan ja koira tietää, että osaan.
Ja kun en kuitenkaan muista, niin treenikaverit onneksi huutavat ja muistuttavat!"

;)

Kaitsu

X-ryhmä jatkoi tästä tällaisella radalla, híeman helpotettuna tosin. Paikalla oli kaksi reipasta koirakkoa. Tunti oli aikaa veivata rataa ja otimmekin rataa tosi tarkasti ja paljon toistoja käyttäen, joten emme päässeet edes rataa loppuun asti .. No tuli puututtua tarkasti ohjausvirheisiin joten toivottavasti oli koirakoille apua tulevaisuutta ajatellen :)

Susann