Heippa vaan. Tuomarina oli Sisko Pulkkinen.

5.45 soi kello ja 6.15 oltiin matkalla Tampereelle. Tässä 4-5 kuukauden treenauksen jälkeen ajattelin, että ei kai sen väliä kisaamaan ole mennä. Koira on hanskassa, osaa kaikki esteet, ja missäs sitä ite oppis kun tekemällä.

Ekalla hyppyradalla paikat hakkas, mulla oli kiire ja Taavilla vauhtia putkesta ja hypystä kepeille, myöhästyin haltuunotossa ja taisin olla vähän linjallakin. Pidettiin pieni palaveri ja lähdettiin armotonta keppikaahausta eteenpäin. Se oli vitosen arvonen juttu se. Muuten ihan kivasti, ihanneaika 40 sekuntia, meillä -5,35 ja sija 15 / about 50 koirakkoa.

Toinen ratakin tuntui helpolta. Esteet ei ollut ihan linjassa, joten puomin alastulossa keskityin valmiiksi korjaamaan koiran linjaa niin, ettei se mene väärästä päästä putkea sisään. Ja tietysti rupean tekemään näitä kikkailuja kesken kisan! Eli se puomin alastulo missattiin ja siitä ainoa vitonen. Ihan videolta katsoin kun vetin sitä alas ja sitten lähetin ennen aikojaan pois puomilta. Oma vika! Oli pari "tästä HYLky"-magneettia, mutta Taavin aikeita ei ole paha ennustaa varsinkaan kun jätkä ei ollut missään kiehumispisteessä. Ihanneaika 50 sekuntia, meillä -12,03 ja sija 7 / jotai 50 koirakkoa.

Ei paha eka kisa, tässä lajissa näyttääkin olevan pienestä kiinni! Ne asiat jotka tekee treeneissä (mielestäni) varman päälle ja kiinnittää huomiota siis keräs ne vitoset. Nyt jäi kauhea hinku korjaamaan tää homma ja harjottelee itsenäistä keppien hakua :) Kiitos Johanna tsemppauksesta!

Sari & Taavi