Mää repukka lähdin yksin kohti Noormarkkua, ku Pippa alkanut flunssailla. Myönnettäköön, että oli varsin kiva keskittyä täysillä ohjattaviin, kun ei omat koissut laisinkaan paikalla.

Nyt kun alkaa tulla viileämmät ilmat, muistakaa tulla ajoissa paikalle ja tehdä koiran kanssa lämmittelykävely, ettei tule paikat kipeiksi. Yksi vahinkokin kävi, joten pisittäkää koirusia oikein olan takaa ennen halliin tuloa ja vähän tauoillakin.

Ykkösryhmäläisiä oli paikalla kolme. Tehtiin puomin kontaktien hallintaa ja Clean Run -lehdestä löydettyä putken, pöydän ja neljän aidan harkkaa: irtaantumista, valssia, puolivalssia, tiukkaa käännöstä ja koitettiin hioa kaarteita niukemmiksi. Erityismaininta, että Manulla melkoinen meno päällä, vau. :o)

Kolmosryhmäläisiä oli myös vain kolme, kun poissa olivat kiimailija ja yskijä. Tehtiin sama kontaktireeni, ja Clean Runista eri kuukauden harkka. Siinä lähinnä keskityttiin keppikulmiin.

Viimeisinä reenasivat äksäläiset, joita oli vain kaksi! He tekivät saman kontaktiharkan kuin muutkin ja ykkösryhmäläisten radanpätkästä poistettiin pöytä, niin saatiin sopiva harkka. Etenemistä putkeen, valssia, puolivalssia, houkuttelevan putken välttämistä ja parhaan reitin etsimistä. Tsempitykset Taaville huomiseen agidebyyttiin, näyttäkää niille! ;oD

Mikään ryhmä ei tehnyt kokonaista rataa, vaan lyhyitä nopeasti rakennettavia pätkiä, jotta saatiin aika käytettyä tehokkaasti. Osa koirakoista halusi täsmätreeniä vaikkapa keppejä tai rengasta, mikä oli nyt helppo tehdä niukan koiramäärän takia. Yksi koirakko oli poissa ilmoittamatta, pahapaha!! Pitää ilmoitella poissaolot niin, että huilivuorolaisilla olisi mahdollisuus päästä poissaolijoitten tilalle reenaamaan. Näistä aletaan mahdollisestiilmoittaa sähköpostitse.

Kiitokset koirakoille, mulla oli oikein mukavaa. :o) Kunhan Pip paranee, pääsen itekkin vielä tositoimiin . ;oD
Harkkailemisiin, Maria