Kirjotetaans nyt heti pari riviä tai jää tekemättä..

Siiri starttasi tänään aamulla ykkösten radalla jossa tuomaroimassa oli Johanna Nyberg. Kiva perusrata, ei sarjoja eikä muitakaan ihmeellisyyksiä. Siiriltä perussuorittamista eli hidasta ja varmaa :) Ei virheitä, tuloksena NOLLA, aika alitettiin -1,35 ja sijoitus kolmas :) Tämähän oli Siirulaisen kolmas nousunolla joten palkintojenjaossa ojennettiin myös agiserti ja siirto kakkosluokkaan. Jesh, kauden tavoite saavutettu !!

Jäätiin odottelemaan iltapäivän kakkosluokan B-kisaa. Tämän radan suunnitteli ja tuomaroi Kati Wala. Radassa olikin jo haastetta, oli silti mukavasti soljuva, tykkäsin kovasti. Virhe tehtiin tai siis ohjaaja teki virheen kepeillä, lykkäsin koiraraukan väärälle puolelle enkä antanut tilaa joten keppien aloituksesta vitonen.. Olenkohan maininnut tästä joskus ohjattavilleni.. Maaliin saavuttiin yliajalla (7,72) joten tuloksena 12,72 ja sijoitus viides. Ei niin huono kakkosten korkkaus. Tästä on ihan mukava jatkaa :)

Harjalaisia näkyi radoilla ja palkintojenjaossa useampikin, hienoa. Toimihenkilöinäkin näkyi tuttuja joten mikäs siellä ollessa. Kisaturistina minulla oli mukana Siirintyttö Lempi ja sain myös talutella kisapaikalle tullutta Elsantyttö Mörköä joten päivä meni mukavasti :) Kotona sain kuulla että Elsa ja Jalla olivat saaneet päivän saalikseen rusakon :(  Kaitsu onneksi vain suppilovahveroita ! Se on moro sano Susann